Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együtt voltam a barátommal,...

Együtt voltam a barátommal, de kiszakadt az óvszer. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szerdán együtt voltam a barátommal, és kiszakadt az óvszer, de nem ment el. Holnap kéne megjönnie, de nagyon félek hogy nem fog. Szerintetek lehetek terhes? :S
2009. júl. 13. 12:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Jah.. nem voltam termékeny napjaimban de így is nagy a para, sose fordult még ilyen elő velem! :S
2009. júl. 13. 12:18
 2/14 anonim válasza:
100%
mármost szolok hogya stresztől késni fog...
2009. júl. 13. 12:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem sok esély van rá...Ne parázz kérlek! Ne is gondolj most erre, mert ha parázol tuti késik. :) Menjetek el sétálni, tereld el a gondolataid :) Akkor tuti meg fog jönni :)
2009. júl. 13. 13:30
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm h nyugtatni próbálsz! igyekszem nem figyelni rá, da valahogy mégis idegesít. a barátom most is ittvan mellettem, és aztmondja hogy ha bármi baj van, ő akkor is mellettem áll. Ez megnyugtat. :)
2009. júl. 13. 14:12
 5/14 anonim ***** válasza:

a barátod nagyon jó fej, tehát már ezért is érdemes megnyugodni! nem a termékeny napjaidban történt a "baleset", tehát nincs sok esély babára!

Drukkolok és fő a nyugalom

2009. júl. 13. 14:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg nem lesz semmi baj. De ha idegeskedsz késni fog.
2009. júl. 13. 15:47
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi,tuti nem lettél terhes!De azt már valaki elárulhatná nekem,hogy tud egy gumi kiszakadni?Mivel mi évek óta azzal védekezünk,mert mást nem használhatok még nem volt olyan szerencsém,hogy kiszakadjon,pedig mi se kiméljük egymást olyankor!Tapasztalt nő vagyok,de ilyen "élményben" még nem volt részem!mármint,hogy kiszakadjon/!Hát már kiváncsi lennék!:)))))

2009. júl. 13. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Inkább ne akarj rá kivancsi lenni, nem olyan kellemes érzés azon stresszelni, hogy megjön-e vagy sem
2009. júl. 13. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem bánnám,ha kiszakadna,mert én még szeretnék kisbabát,csak a párom nemigazán!Ezért is lennék kiváncsi!
2009. júl. 13. 17:23
 10/14 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat :)

amúgy nemtudom hogy szakadt ki, én sajnos észre sem vettem közben..

csak Ő érezte, hogy valami nem jól van, aztán megnézte és felvolt már csúszva a gumi.. de nemtudom :D

2009. júl. 13. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!