Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Majd szétvet az ideg! Szerinte...

Majd szétvet az ideg! Szerintetek most ezzel mit csináljak? Vagy csak én fújom fel a dolgot?

Figyelt kérdés
A férjemmel 7 éve élünk együtt. Van egy 3,5 éves gyönyörű kisfiunk. Én másfél éve mentem vissza dolgozni, de egyre többet került szóba az utóbbi időben a kistestvér. Január óta nem szedek fogamzásgátlót, nem a babaprojekt miatt, más okokból kifolyólag döntöttem így. Egyébként ennek kifejezetten örült a párom, nagyon gyógyszerellenes. Azóta megszakítással védekezünk, ha jönni akar, hát jöjjön, boldogan fogadjuk alapon! Úgy beszéltük meg, hogy konkrétan majd az ősszel állunk neki próbálkozni! Én már nagyon szeretném, de nem erőltettem, ennyit még tudok várni! Aztán derült égből jött tegnapelőtt, amikor a párom megszakítás nélkül elment bennem, aztán másnap szintén! Nem is nagyon volt időnk átbeszélni, mert annyi minden volt a napokban... gondoltam, megérett benne a gondolat, kistestvért szeretne. Erre a mai együttlétkor meg gyorsan kikapta. Kérdeztem tőle, hogy ez most mi volt, nem értem?! Erre visszakérdezett, hogy miért, kistestvért szeretnél??????!!!! Azt hittem rosszul hallok! Megfordult velem a világ!!!!!!!!!! Gondolhatjátok, azt sem tudtam, hogy akkor most mi is van, én képzelődtem az elmúlt két alkalommal!?!!?? Aztán otthagytam, elmentem fürödni, kijött utánam, hogy hát nem lenne jó ha most terhes lennék, vagy valami ilyen volt a lényege, nem emlékszem pontosan, mert alig tudtam felfogni a szavait a pipától!!!! Nagyon ideges vagyok! Mondtam neki hogy mással szórakozzon és ne az én életemmel és testemmel játsszon!??! És ha most terhes leszek?!?!! Hogy fogok tudni felhőtlenül örülni neki??? Ahogy számolgattam a peteérés utáni 2. vagy 3. napon voltunk együtt, szóval vajmi kevés esélye van,de akkor is!!! Bármi megeshet és ő ezt egyébként sem tudhatta... Hogy lehet ilyent csinálni!!!??? Most nagyon gyűlölöm, isten bizony ilyent még nem éreztem iránta.... :((((((((((

2012. júl. 14. 20:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A 7. válaszolónak: Akkor Te megértesz engem, hasonlón mentél át, sőt nálatok ez durvábban ment! Nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a babádat... :(( A Te párod sem lehet egyszerű eset... És most hol tartotok? Lesz kistestvér??

A 8. válaszolónak pedig nem értem, hogy ha az első után megkérdezem az igazából min változtat?? Max. annyi lett volna más, hogy a másodiknál megszakítja, vagy nem, mert akkor még a baba felé hajlott, hiszen ha nem úgy lett volna akkor tesz ellene... De mivel egy együttlétből is lehet gyerek, így igazából a felelőssége ugyanakkor és a dühöm szerintem ugyanolyan jogos akkor is ha az első után beszélünk róla..

2012. júl. 14. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!