A menstruáció után mennyi időnek kell eltelnie, hogy sikerüljön is? Most megint megjött aminek nem kellett volna, és most már ott tartok, hogy szétvet az ideg.
Hát nem is tudom. Nekünk a második jött össze véletlenül, de nagyon drukkolok minden kevésbé szerencsés párnak! Nekem úgy számoltam, hogy kb a 15-20nap között jöhetett össze a baby, de mindenki más rendszerben él! Csak egy tanács (nekünk ez is bejött) ne a baba "kedvéért" bújjatok ágyba, hanem egymás örömére. Szeretkezzetek ne "gyereketcsináljatok"!
Remélem jövő hónapban már te is a pár hetes terhesek sorát gyarapítod! Szorítok értetek, nagyon sok sikert!
Tudom, mit érzel, nekünk 4 év után jött össze a baba (orvosi segítséggel).
Én azt javaslom, legyetek együtt a pároddal 2-3 naponta, a saját örömötökre! Nem hiszek a tankönyvi 14.napban, mert minden nőnek más a szervezete, más a ciklushossza, stb. Nekem pl. 26 napos ciklusaim voltak, mégis a 17.napon volt pé-m.
Mióta próbálkoztok? Mert ha megvan egy éve, akkor vizsgáltassátok ki magatokat. Az olyan felületes orvosok, akik engem is vizsgáltak (UH-gal megnézte, milyen szép a méhem, abszolút alkalmas a terhességre) nem jók.
Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!