Hogyan estetek teherbe?
Figyelt kérdés
Direkt terveztétek a kisbabát, vagy csak valamelyik fogamzásgátló módszer vallott kudarcot? melyik volt az?2009. júl. 12. 22:15
1/4 anonim válasza:
Ez aztán a furfangos kérdés, te arra vagy kíváncsi melyik fogamzásgátló nem megbízható.
2/4 anonim válasza:
Én direkt, rögtön, amint nem védekeztünk.
3/4 anonim válasza:
Szerintem pedig csak simán kíváncsi hogy kinek milyen könnyen jön össze. Nos a védekező nők nagy százaléka nem esik teherbe, nagyon nagyon kevesen vannak, akiknél kiszakad az óvszer stb és nem veszik észre. Szerintem a legtöbb baba tervezett, amelyiket pedig nem tervezik, ők pedig "szerelemgyerekek", tehát a hölgy kiszámolja, hogy ááá most biztos nincs peteérése, de mégis van :):) Persze akik így védekeznek, számítanak a baba érkezésére, és nem jelent nekik problémát :)
4/4 anonim válasza:
Én egy rendhagyóbb eset vagyok: összevissza kimaradozott tabletták mellett lett baba. Szerencsére. Ő életem szerelme, a másik meg az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!