Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi különbözteti meg a terhessé...

Mi különbözteti meg a terhesség gyanujeleit a PMS tüneteitől?

Figyelt kérdés
2 nap múlva nem várom viszont már kb 2-3 napja mensis görcseim vannak olyan mindjárt megjön érzés... eddig csak mensi előtt 1-2 nappal volt ilyen

2012. júl. 13. 17:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2012. júl. 13. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi. Én pl mensi előtti napon, vagy aznap is sokat járok pisilni, mert előtte napokkal szomjas vagyok és olyankor ürül ki a felesleges víz. A melleim pedig végig feszülni szoktak.

Inkább az lehet jel, ha valami szokatlant tapasztalsz, de akik írják, hogy mi volt másképp, ők is utólag ilyen okosak, akkor önmagában még nem tűnt volna fel. Van akinek semmi tünete nincs...

2012. júl. 14. 01:34
 13/15 anonim ***** válasza:

"akik írják, hogy mi volt másképp, ők is utólag ilyen okosak"

Én akkor abban a pillanatban voltam okos és nem utólag. Amióta menstruáltam soha nem jött meg a menzeszem 30 napnál később, ez volt az egyik jel, hogy nem jött meg, a másik pedig a mellfájdalom, ami nem akkor jelentkezett, amikor szokott. Én akkor azonnal megvettem a tesztet és nem utólag voltam okos.

2012. júl. 14. 08:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Na igen ebből is az látszik hogy mindenkinél más, próbálok hasonulgatni de hol érvek hol ellenérvek jönnek... Szóval türelem... holnapra nem várom
2012. júl. 14. 08:53
 15/15 anonim ***** válasza:
na mi újság?mikor tesztelsz?
2012. júl. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!