Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi különbözteti meg a terhessé...

Mi különbözteti meg a terhesség gyanujeleit a PMS tüneteitől?

Figyelt kérdés
2 nap múlva nem várom viszont már kb 2-3 napja mensis görcseim vannak olyan mindjárt megjön érzés... eddig csak mensi előtt 1-2 nappal volt ilyen

2012. júl. 13. 17:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül csak a gyakori vizelés lehet előtünet, ami talán nem a mesi előjele.
2012. júl. 13. 18:00
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Nálam ott esett le a tantusz, hogy nekem mindig mielőtt megjött volna a vérzésem, az előtt 1-másfél héttel fájtak a melleim. Mikor pedig terhes lettem a kisfiammal, akkor pedig akkor fájtak és intenzívebben is, mikor már meg kellett volna jönnie. Tehát nem előtte, hanem akkor.
2012. júl. 13. 18:10
 3/15 A kérdező kommentje:
ja és szinte álomkórban szenvedek... Lehet PMS?
2012. júl. 13. 18:11
 4/15 anonim ***** válasza:
Kedves második!Bíztató volt olvasni amit válaszoltál a kérdezőnek,mert nekem is ma kellene megjönnie,és mindig jóval előtte szokott fájni a mellem,most nem így van pár napja érzem csak,illetve ha közeledik már enyhül a fájdalom,most még tart!Remélem így is marad!És nem jön meg!:)
2012. júl. 13. 18:14
 5/15 A kérdező kommentje:
Feltétlen tünet a gyakori vizelés?
2012. júl. 13. 18:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es, szurkolok!:)

A kérdezőnek pedig, mikor terhes lettem, egyáltalán nem jártam gyakrabban pisilni, mint előtte.

Egyébként azt írtad, hogy 1-2 nappal mielőtt megjön, akkor szoktad érezni a görcsölgetést, most pedig 2-3 nappal előbb érzed. Szerintem ez elég csekély idő, az is lehet, hogy előbb volt peteérésed.

Szerintem ajánlatos megvárni a napot, amikorra várod és ha nem jön, akkor lehet nyugodtan tesztet csinálni. Nekem 3 napja késett, mikor megcsináltam és délutáni vizeletből nagyon erős pozitívat teszteltem.:)

2012. júl. 13. 18:19
 7/15 A kérdező kommentje:
Remélem én is így járok!! Megírom majd,szorítsatok!!! Köszike m.kinek és drukkolok a sorstársaimnak!!!
2012. júl. 13. 18:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem meg nem fájtak a melleim....se előtte , se akkor, sőt! 2. babánál még kérdezgette is a doki, h. érzékenyek-e? mondtam , nem. Pedig akkor már 6 hetes voltam kb.

Ez se egy tipikus terhességi tünet.

2012. júl. 13. 18:24
 9/15 A kérdező kommentje:
Érdekes.. Nekem is van már egy gyermekem és vele 6.héten jött az első tünet addig fel sem tűnt hogy ő már ott van.. de azt mondják minden terhesség más.. szóval most holnapután nemvárom... Mikor teszteljek?? Tanácsok?!
2012. júl. 13. 18:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Elsősorban: nagyon szurkolok kedves kérdező! :)

Másodsorban: Teljesen egyéni a felállás. Nekem menses előtt sem volt semmi tünetem, de úgy képzeljétek el, hogy tényleg semmi. Sem cicifájdalom, sem gyakori wc-zés, egyszerűen tudtam a naptárról, hogy x. hó y. napján meg kell jönnie és akkora készültem. Mikor megfogant a kislányunk, ugyanúgy nem történt semmi (se hányás, se szédülés, sem pecsételő vérzés), szimplán az adott napon nem jött meg. Szóval én vagyok az élő példa, hogy van, hogy nem törvényszerű a jelentős, észrevehető változás, mégis elképzelhető, hogy baba van a pocakban. Ezt csak azért mondom, mert lehet, hogy ez nem feltétlenül terhestünet, de attól még elképzelhető a baby.

Egyébként javaslom, hogy jövő hét legelején ejts meg egy tesztet. Addigra már biztos lesz az eredmény.

És szurkolok! :)

2012. júl. 13. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!