Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kívüli terhességem volt...

Méhen kívüli terhességem volt 1 éve amit laparoscopiával műtöttek, ezek után kevesebb az esélyem a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
Kb fél éve próbálkozunk de semmi!Hasonló tapasztalatokat várok! Köszönöm.

2012. júl. 13. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a petevezetőd nem sérült meg (és ezt mondták volna!), akkor gyakorlatilag ugyanakkora az esély rá, h teherbe eshetsz. Amúgy minden oké "odalent"? Csak azért, mert egy ismimnek azért volt 3x méhenkivülije , mert későn vették észre, h túl hosszú a petevezetéke. Ez nem riogatás, csak ez is befolyásolja a dolgokat. És ezzel sem reménytelen a teherbeesés, mostmár 3 szép, egészséges gyereke van!
2012. júl. 13. 11:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Hozzátartozik a dologhoz h van egy egészséges 6 éves gyermekem. A vizsgálataim alapján pedig minden rendben... Szóval lehet h türelmetlen vagyok??? Az ismerősöd előtt pedig le a kalappal,nagyon bátor és kitartó lehet ha 3 méhenkívüli után bele mert még vágni... Minden elismerésem!!!
2012. júl. 13. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor inkább türelmetlen vagy!:)

Amúgy azon gondolkodom az ismerősöm kapcsán, h csináltak-e neki valamit a 3 méhenkivülije után, h utána már sikerültek a babák vagy csak spontán jöttek? Nah, ezt nem tudom.

2012. júl. 13. 12:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg erre én is kíváncsi lennék?! Szerinted összejöhet spontán?? Nem szeretném ha művileg kellene beavatkozni, de ha nincs más módja természetesen vállalnám!!
2012. júl. 13. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is volt 2005-ben sajnos. akkor már volt egy lányom, a műtét után (ami rendes műtét volt, nem laparoskóp) másfél évre született egy fiam és most várjuk a 3. gyereket (fiú)
2012. júl. 13. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem akarom elbagatellizálni, de az jutott eszembe, h "egy méhenkivüli nem méhenkivüli" szóval (sajnos) benne lehet 1-1 a pakliban. Viszont 3 után valószínű az ismerős esetében, h ott rásegítettek neki...Szóval a Te esetedben szerintem simán összejöhet spontán is egy egészséges , normál terhesség!
2012. júl. 13. 13:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt a doki is mondta hogy egy ilyen műtét után 20% az esély hogy a következő is méhenkívüli lesz. Természetesen ennek tudatában is szeretnénk babát. ...viszont most nálunk is megy a drukk mert ciklus 23. napján vagyok (átlag 24 napos a ciklusom) és 5 napja mensis görcsök amik ahogy jönnek kb fél óra múlva el is múlik,mellfeszülés,hányinger,reggel gyomorégés.. Gratulálok az előttem szólónak a babához és jó egészséget!!!!!!
2012. júl. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!