Rendszertelen a ciklusom. Múlt hónapban kimaradt és eddig most sem jött meg. Ilyenkor lehetséges a terhesség? A bimbóim mintha kicsit lilásak, sötétebbek lennének. Görcsölget a hasam alja, de nem vészesen.
Már csináltam egy tesztet 6napja ami negatív lett.ha most csinálok tesztet annak már ki kell mutatnia hogy van e baba.igaz?járt valaki így?
jah és még egy dolog.megpróbáltam megvizsgálni a méhszájamat hogy hol helyezkedik el,elég magasan van kicsit kemény,vizsgálat után pedig el kezdtem görcsölni,eléggé megfájdult a hasam pár percre.lehetett attól hogy baba van?
Általában a hosszú ciklusoknál már nincs is peteérés!
Igen attól még lehetsz terhes, de annak nagyobb az esélye hogy éveket fogsz elpazaroni ha így hagyod magad és nem jársz utána mi a baj. Ha valóban babát szeretnél feltétlen el kell menned nőgyógyász+endokrinológus!
Csak azért írom, mert én ugyanilyen problmával mint te 6 évet pocsékoltam el az életemből, és hiába is akartam volna nem lehett volna gyerekem. Minden hónapban a tüneteket lestem magamon...
Hőgörbét vezetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!