Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írnátok valami bíztatót?...

Írnátok valami bíztatót? (inszemináció)

Figyelt kérdés

Megint itt vagyok. Én vagyok az az inszemes lány, aki a múlt hónapban nem kapott tüszőrepesztőt és csak a 15-16.napon közel 4 cm-esen repedtek meg a tüszőim.

Hétfőn lesz a 2. inszeminációm.

DE! Én úgy gondolom, csak később lenne megint töszőrepedésem a múltkori 15-16.napokból okulva.

A doki mindenképpen hétfőre célozta be az inszemet.

Reggel leadni az anyagot és délután 3-kor feltenné. (nem értem, miért vár ennyit a visszatétellel???)

Végre kisírtam magamnak Ovitrelle injekciót, amit szombat éjfélkor kell beszúrnom a pocómba.

DE a doki azt mondta, hogy attól hogy megszúrom magam, még semmi nem garantálja, hogy meg is reped a tüszőm.

Lányok, tényleg esélytelen, hogy hétfőre megrepedjenek a tüszőim a szuritól????

Nem korai még a 13. ciklusnapon az inszemináció???

Írjatok, várom a véleményeteket!!!!

2012. júl. 13. 09:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Ezek a számolások úgymond nem teljesen biztosak.

Igaz én spontán estem teherbe, menstruáció után 2 nappal, úgyhogy semmi sem biztos.

Bármikor lehet tüszőrepedésed, van mikor egy kicsit nagyobb eséllyel.

Figyelj, én drukkolok neked, kívánok minden jót!

Várjuk majd a történés végét!:)

2012. júl. 13. 09:22
 2/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a drukkolást, ez egy nagyon nagy harc Nekünk.

7 éve várjuk a kicsikénket.

2012. júl. 13. 09:24
 3/23 anonim ***** válasza:
annyira drukkolok neked, sajnalom, hogy ennyi sz**sagon kell atmenned, es hogy kuzdened kell hog megfoganjon a varva vart baba, de hidd el annal nagyobb szeretettel orommel tudjatok majd fogadni, remelem.nincs is mar mesze ez a nap! kerlek probalj meg lazitani, megnyugodni, meg mindig rengeteg lehetosegetek van, vegso esetben a lombik. megkerdezhetem mi az oka ami miatt spontan nem esel teherbe? sajnos ugy nez ki egyelore en is a babara varok taborat gyarapitom (bar nekem mar van egy 1,5 evesem), de nemreg derult ki hogy szules utan pco-s lettem :( en se adom fel, mar szedem a metet, tudom, hogy leszunk meg kismamak iden. en ig tervezem, es ha en valamit eltervezek.... :)
2012. júl. 13. 09:51
 4/23 A kérdező kommentje:

Nálam minden a legnagyobb rendben van, hormonok is és minden!

Múltkor 8 tüszőm volt, most csak 6 van, de az is elég a doki szerint!!!

A baj a páromnál van. Sajnos a spermafolyadéka nagyon sűrű, és csak 1,5 óra után kezd elfolyósodni, hogy kiszabadulhassanak belőle a spermák és elinduljanak felfelé, de mire ki tudnának szabadulni, meghalnak a hüvely ph-ja miatt. Max. 1 órát tudnak élni a hüvelyben.

Csak is az inszem jöhet szóba ezért nálunk.

2012. júl. 13. 09:58
 5/23 anonim ***** válasza:

Nekem is a 13. napon volt, és elsőre sikerült (az összes eddigi kérdésedre válaszoltam).

Biztos hogy hasba kell szúrni, mondjuk én Choragont kaptam, de azt farizomba kellett?

És a délutánt sem értem, nálunk apa 9-kor leadta (ott helyben) az anyagot, 10-kor visszakaptam a kiválogatott, vitaminozott kiskatonákat.

Utána 2 órát kellett egy külön kis szobában feküdnöm, aztán mehettünk is haza.

(továbbra is fenntartom hogy rossz orvoshoz jártok, olyan fura dolgai vannak)

2012. júl. 13. 10:15
 6/23 anonim ***** válasza:
allitolag vannak ilyen olyan "csodaszerek" amelyek segithetnek a parod spemajan, en nem ertek hozza, nalunk elovaladek is eleg volt ahhoz hogy teherbe essek, amikor velem.meg nem volt gond, de erdeklodj korbe, hatha valaki tud segiteni ezugyben. allitolag nagyon sokan esnek utana tehrbe spontan, miutan feljavitjak a gyogyik a spermakat. nem tudom hol "kezeltetizek" magatokat, de erdemes lenne egy meddosegi kp-ot felkeresni ezugyben. estleg a mutet nem jon szoba, nem segitene rajta?
2012. júl. 13. 10:17
 7/23 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült kicsikarnod az Ovitrelle-t. Szombat éjfél pont jó, kb. 36 óra múlva hat úgyis.

Gondolom nézték a tüszőid méreteid, azért lesz a 13. nap. Megint jó sok tüsződ lestt, vkinek lombiknál nem sikerül ennyi:-).

A kiskatonákkal még dolgoznak valamennyit, hogy a jókat kapd vissza, azért nem rögtön kapod meg.

(Én is spermagyilkos vagyok....)

drukkolok nagyon!

2012. júl. 13. 10:19
 8/23 anonim ***** válasza:

Egy kis biztatás: nemhogy 6 db, 1 érett tüsző is elég a babához. Nálam az Ovitrelle mindig időre meghozta a kívánt hatást. Lehet a 13. napon inszem, abban az esetben, ha min. 18 mm-es tüsző repedt meg, legjobb a 20-30 mm közötti. Ha közvetlenül az inszem előtti UH-n deformált, összeesett tüszőt és/vagy szabad folyadékot látnak, akkor nagyon jók az esélyeitek. Azért kell pár óra az "anyag" leadása után, mert a laborosok megvizsgálják, mennyire életképesek a kis fickók, aztán kicsit "felturbózzák" (centrifuga + "kaját" is kapnak).

Nekem gyanús, hogy 40 mm-es tüszőből már nem jön ki használható petesejt, elvileg az már cisztának számít... Szerencse, hogy megrepedt (amúgy az Ovitrelle erre is jó, mármint ciszta megszüntetésére).

Mindent bele, a párod szedjen sok vitamint és pihenjetek sokat hétfőig!

2012. júl. 13. 10:25
 9/23 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon köszönöm a bíztatást!!!!!!!!!!

Ma volt 23*18-as az egyik tüszőm. Ez elég gázos. tojás alakú??

A többi is hasonló.

2012. júl. 13. 11:02
 10/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy összenyomják egymást, azért tojás alakú :D
2012. júl. 13. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!