Írnátok valami bíztatót? (inszemináció)
Megint itt vagyok. Én vagyok az az inszemes lány, aki a múlt hónapban nem kapott tüszőrepesztőt és csak a 15-16.napon közel 4 cm-esen repedtek meg a tüszőim.
Hétfőn lesz a 2. inszeminációm.
DE! Én úgy gondolom, csak később lenne megint töszőrepedésem a múltkori 15-16.napokból okulva.
A doki mindenképpen hétfőre célozta be az inszemet.
Reggel leadni az anyagot és délután 3-kor feltenné. (nem értem, miért vár ennyit a visszatétellel???)
Végre kisírtam magamnak Ovitrelle injekciót, amit szombat éjfélkor kell beszúrnom a pocómba.
DE a doki azt mondta, hogy attól hogy megszúrom magam, még semmi nem garantálja, hogy meg is reped a tüszőm.
Lányok, tényleg esélytelen, hogy hétfőre megrepedjenek a tüszőim a szuritól????
Nem korai még a 13. ciklusnapon az inszemináció???
Írjatok, várom a véleményeteket!!!!
Ezek a számolások úgymond nem teljesen biztosak.
Igaz én spontán estem teherbe, menstruáció után 2 nappal, úgyhogy semmi sem biztos.
Bármikor lehet tüszőrepedésed, van mikor egy kicsit nagyobb eséllyel.
Figyelj, én drukkolok neked, kívánok minden jót!
Várjuk majd a történés végét!:)
Köszönöm a drukkolást, ez egy nagyon nagy harc Nekünk.
7 éve várjuk a kicsikénket.
Nálam minden a legnagyobb rendben van, hormonok is és minden!
Múltkor 8 tüszőm volt, most csak 6 van, de az is elég a doki szerint!!!
A baj a páromnál van. Sajnos a spermafolyadéka nagyon sűrű, és csak 1,5 óra után kezd elfolyósodni, hogy kiszabadulhassanak belőle a spermák és elinduljanak felfelé, de mire ki tudnának szabadulni, meghalnak a hüvely ph-ja miatt. Max. 1 órát tudnak élni a hüvelyben.
Csak is az inszem jöhet szóba ezért nálunk.
Nekem is a 13. napon volt, és elsőre sikerült (az összes eddigi kérdésedre válaszoltam).
Biztos hogy hasba kell szúrni, mondjuk én Choragont kaptam, de azt farizomba kellett?
És a délutánt sem értem, nálunk apa 9-kor leadta (ott helyben) az anyagot, 10-kor visszakaptam a kiválogatott, vitaminozott kiskatonákat.
Utána 2 órát kellett egy külön kis szobában feküdnöm, aztán mehettünk is haza.
(továbbra is fenntartom hogy rossz orvoshoz jártok, olyan fura dolgai vannak)
Örülök, hogy sikerült kicsikarnod az Ovitrelle-t. Szombat éjfél pont jó, kb. 36 óra múlva hat úgyis.
Gondolom nézték a tüszőid méreteid, azért lesz a 13. nap. Megint jó sok tüsződ lestt, vkinek lombiknál nem sikerül ennyi:-).
A kiskatonákkal még dolgoznak valamennyit, hogy a jókat kapd vissza, azért nem rögtön kapod meg.
(Én is spermagyilkos vagyok....)
drukkolok nagyon!
Egy kis biztatás: nemhogy 6 db, 1 érett tüsző is elég a babához. Nálam az Ovitrelle mindig időre meghozta a kívánt hatást. Lehet a 13. napon inszem, abban az esetben, ha min. 18 mm-es tüsző repedt meg, legjobb a 20-30 mm közötti. Ha közvetlenül az inszem előtti UH-n deformált, összeesett tüszőt és/vagy szabad folyadékot látnak, akkor nagyon jók az esélyeitek. Azért kell pár óra az "anyag" leadása után, mert a laborosok megvizsgálják, mennyire életképesek a kis fickók, aztán kicsit "felturbózzák" (centrifuga + "kaját" is kapnak).
Nekem gyanús, hogy 40 mm-es tüszőből már nem jön ki használható petesejt, elvileg az már cisztának számít... Szerencse, hogy megrepedt (amúgy az Ovitrelle erre is jó, mármint ciszta megszüntetésére).
Mindent bele, a párod szedjen sok vitamint és pihenjetek sokat hétfőig!
Jaj, nagyon köszönöm a bíztatást!!!!!!!!!!
Ma volt 23*18-as az egyik tüszőm. Ez elég gázos. tojás alakú??
A többi is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!