Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr Lollok Zoltán tényleg...

Dr Lollok Zoltán tényleg csinál inszemet a magánrendelőjében? Juppy!

Figyelt kérdés
Bár félek tőle hogy ez csak pletyi, a honlapján nem láttam ilyet.

2012. jún. 30. 01:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen csinál,én is jártam hozzá és nekem is emlitette!!!

Miért kell neked az inszem?Mi a probléma?

2012. jún. 30. 07:45
 2/16 A kérdező kommentje:

De jó, köszönöm! Azt hittem, hogy magánrendelőben ez a dolog a spermák tisztítása miatt megoldhatatlan.

Több gond is van nálunk, most a legfőbb a 12.1M/ml spermaszám, amiből 70% nem mozog, 10 százalék pedig renyhén. A gyógyszert próbáltuk, nem nagy segítség; ettől függetlenül megint szedi a párom, de gondoltam rákérdezek hogy nincs-e értelme egyszer kipróbálni amikor befejezi a kúrát.

2012. jún. 30. 13:37
 3/16 anonim ***** válasza:

Nálunk elvileg okés minden,a férjem eredménye 57M/ml és abbol 45% mozog rendesen.

Nekem az első kisfiam a Lollok doktor segitségével sikerült,rögtön az első hónapban,igaz nem inszem volt,de végig hozzá jártam,a szülésnél is bejött,holott szabin volt!

2012. jún. 30. 14:03
 4/16 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom, ő már évek óta nem vezet le szülést. Egyébként gratula a gyerekekhez:)

Én is hozzá járok már egy ideje, de nálam sem egyszerű a helyzet, ezért lenne jó kipróbálni ezt is. Hátha. Csak ha egy meddőségibe megyünk, akkor újra kell egy csomó vizsgálat, már a hormon, stb. is több mint 3 hónapos. Egyszerűbb lenne ha nála meg lehetne oldani. Összeget akár csak tippelni tudsz nekem? 25 körül talán? Köszi!

2012. júl. 1. 17:56
 5/16 anonim ***** válasza:

Én ugy hallottam,hogy maga az inszem,kb 40-50 között mozog...

De ebbe csak a beavatkozás van benne !!!

Előtte az uh-k az külön lové.Sajnos elég drága,én ezért váltottam,mert nem tudtam már megfizetni....pedig tényleg jo doki nagyon,csak drága:S

2012. júl. 1. 19:51
 6/16 A kérdező kommentje:
Voltam nála azóta, és bár az árakra nem kérdeztem rá, csak a lényegre: igen, csinál inszemet! Soha ne kelljen, de úgy megörültem neki!:))
2012. júl. 3. 21:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Mondtam én neked,hát nekem felajánlotta,még a menetét is elmondta hogyan csináljuk,de az ár engem is érdekelne!
2012. júl. 3. 21:20
 8/16 A kérdező kommentje:

Legközelebb vagy 3 hét múlva, vagy csak szeptemberben megyek (a mensimtől függ, mert ő meg közben nyaralni megy), de nem felejtem el, és rákérdezek.:)

Lennél olyan kedves hogy leírod nekem nála a menetét? Igaz hogy akkor már réginek számítanak majd a papírjaim, de vagy hormonlaborom, terheléses cukrom, és jártas vagyok a stimulálásban is... Ja, és a férjemnek is ott van az andrológiai lelete. Köszi!

Egyébként drágának nagyon drága, de engem jól elcsesztek máshol, és azt ő egész jól helyrehozta, szóval nem merek kockáztatni, + még van velem dolga mint endokrinológus szakorvos:(

2012. júl. 4. 15:20
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ugy mondta,hogy kell egy urulógus lelet meg ugye a spermavizsgálat,ez a férjemtől.Tőlem meg semmi más nem kellett,csak egy 3 napos hormonlabor és ennyi.

Azt mondta kapok clostit,aztán mennem kell peteérés figyelésre,amikor szép érett a tüszőm,ad egy tüszőrepi szurit,másnap vigyem a párom mintáját és meg is csinálja az inszemet.Ennyi az egész,sokkal könnyebben megy nála,mint pl egy meddőségi központba!

Tök jo lenne ez nekem is,de drága nagyon és nem is 100 hogy sikerül az első,ha csak az inszem 40 ezer,előtte a vérvétel,12 ezer és mellé még hogy hány napig kell menned uh ra ugye a peték miatt és ezek mellé még a gyogyszerek amiket kiváltasz,sztem simán egy százasba benne van egy inszem mindennel együtt.

Sajnos ennyi pénzem nincs,na meg félek,ha még lenne is,az első nem sikerül,utána már nem lenne rá lovénk...

Pedig ha tudnám biztosra hogy az első sikerrel jár,akkor belemennék!

2012. júl. 5. 09:41
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát, 100.000-rünk nekünk sincs rá... Szörnyű, nem elég az ember baja... Bár hozzáteszem, ha utánna számolunk, "csak" az UH amit plusszban fizetni kell. Meg maga az inszem, de nem tudom hogy az is ingyenes-e állami kórházban. Az UH nekem 5.000 szokott lenni ha tüszőket nézünk.

Meg ügye itt el lehet intézni a dolgot délután, ráadásul nem igazán van utiköltség ha közel laksz. Máshol de. kell (gondolom) menni, az nekem pl. a munkahelyem miatt miatt megoldhatatlan. Szóval franc se tudja. Mindenesetre egy lehetőség, 3 havonta még össze lehet dobni, amennyi pénzt rááldozunk így is erre havonta... Simán a harmada! És te így most kire váltottál; megkérdezhetem? Ő is endokrinológus, vagy "csak" szuper babaösszehozó doki?

2012. júl. 5. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!