Dr Lollok Zoltán tényleg csinál inszemet a magánrendelőjében? Juppy!
Figyelt kérdés
Bár félek tőle hogy ez csak pletyi, a honlapján nem láttam ilyet.2012. jún. 30. 01:05
11/16 anonim válasza:
Szia!
A neten találtam ezt a dokit,irtam neki és szimpi volt a válasza,ezért megkerestem.Most bicskén rendel,de Tatabányán is rendelt a kórházban.
Eddig meg vagyok elégedve vele,de nem endokrinologus!
Most megvárom a 3 havi clostis történetet és utána sztem elmegyek endodokihoz,mert lehet télleg a tsh-m a probléma.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Kívánom, hogy neked is minél előbb sikerüljön!
2012. júl. 9. 20:40
13/16 anonim válasza:
nem tudjátok hogy mennyibe kerül nála egy endokrinológia vizsgálat?ugy néz ki hogy pcos vagyok...köszönöm
14/16 anonim válasza:
Szia!
10-15 körül mozog nála a tarifa....
16/16 anonim válasza:
Lányok! Én endokrinológiai dologgal készülnék hozzá, elsősorban, mint endokrinológusra lenne rá szükségem (PCO megállapítás, terhelés, hormonok kiértékelése), megállapítása annak, hogy eshetek-e teherbe (lombik). Szóval, egy ilyen probléma kiderítés, kezelés lenne fontos nekem, mert nem tudom van-e gond velem, s ah van, azt szeretném kezeltetni. Ilyen szinten tudjátok őt ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!