Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr Erdődi Zoltán nőgyógyászról...

Ozsi987 kérdése:

Dr Erdődi Zoltán nőgyógyászról mi a tapasztalata, azoknak a nőknek/pároknak, akiknél nehezen jött össze a baba? Rendelési idő, vizsgálati díj esetleg?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 18. 13:24
 1/3 anonim válasza:
A Szolnokira gondolsz? Rengetegen vannak nála, már reggel oda kell menni sorszámot húzni, amúgy olyan közép árkategória, 5000-6000 egy uh vizsgálat. Én hallottam róla jót is rosszat is ezt szerintem mindenki megtapasztalja maga, mert ami az egyik kismamának nem jön be az a másiknak bejön. Szakmailag toppon van az biztos, szerintem menj el hozzá és ha szimpi akkor semmi gond. Én pl egy olyan orvosnál voltam akit istenítettek és nem voltam vele megelégedve, így másik orvoshoz mentem.
2012. ápr. 18. 13:37
 2/3 A kérdező kommentje:

és Emődi Sándor?

Tóth Zolihoz járok, de van egy olyan érzésem, hogy fontosabb dolgai is vannak, mint velem foglalkozni...

2012. ápr. 18. 13:59
 3/3 anonim válasza:

Emődit csak ajánlani tudom, rendes pontos, lelkis...

Dinya is csak pozitív, és én most Georgievics-nél voltam és rá se tudok rosszat mondani... Ez a 3 doki akiről nekem jó tapasztalataim vannak és másoktól is jókat hallottam.

2012. ápr. 18. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!