Szeretném kérni a segítségeteket a jónás módszerrel kapcsolatosan. Nagyon hálás lennék, valaki tudna segíteni?
Kedves Mindenki!
Segítségeteket szeretném kérni, TI vagytok az utolsó reményem. Szeretném megtudni a jónás módszerhez tartozó rizikófaktoromat. Az a gondom, hogy az asztro.com honlapon már megnéztem a termékeny napjaimat, de ott nincs rizikó a lunarium.co.uk (elvileg www.lunarium.co.uk/jonas.php) honlapot pedig nekem egy gép sem hozza be, biztos én szerencsétlenkedem.
Szóval megszeretnék nagyon szépen kérni bárkit, hogy ha megadom az adataimat kiszámoltatná nekem az adatokat és elküldené a következő e-mail címre: syberia12@yahoo.com vagy kispgabi@yahoo.com. Nagyon nagyon hálás volnék!!!! Most tudtam meg, hogy terhes vagyok, aminek borzasztóan örülök :) de persze azért egyfolytában izgulok, hogy csak egészséges legyen, de ezzel nem vagyok egyedül tudom :)
Szóval az adataim:
Kispál Gabriella
1983.11.11.
2:50 hajnalban
Pécs
azt hiszem ennyi kell hozzá.
Teherbe pedig most 2009 júniusában estem (4 hetes vagyok :)), szóval ha 2009 májusától számoltatná ki nekem valaki és az eredményeket elküldené nagyon megköszönném!!!!
Előre is KÖSZÖNÖM mindenkinek!
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!