Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretném kérni a segítségetek...

Szeretném kérni a segítségeteket a jónás módszerrel kapcsolatosan. Nagyon hálás lennék, valaki tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Kedves Mindenki!

Segítségeteket szeretném kérni, TI vagytok az utolsó reményem. Szeretném megtudni a jónás módszerhez tartozó rizikófaktoromat. Az a gondom, hogy az asztro.com honlapon már megnéztem a termékeny napjaimat, de ott nincs rizikó a lunarium.co.uk (elvileg www.lunarium.co.uk/jonas.php) honlapot pedig nekem egy gép sem hozza be, biztos én szerencsétlenkedem.

Szóval megszeretnék nagyon szépen kérni bárkit, hogy ha megadom az adataimat kiszámoltatná nekem az adatokat és elküldené a következő e-mail címre: syberia12@yahoo.com vagy kispgabi@yahoo.com. Nagyon nagyon hálás volnék!!!! Most tudtam meg, hogy terhes vagyok, aminek borzasztóan örülök :) de persze azért egyfolytában izgulok, hogy csak egészséges legyen, de ezzel nem vagyok egyedül tudom :)

Szóval az adataim:

Kispál Gabriella

1983.11.11.

2:50 hajnalban

Pécs

azt hiszem ennyi kell hozzá.

Teherbe pedig most 2009 júniusában estem (4 hetes vagyok :)), szóval ha 2009 májusától számoltatná ki nekem valaki és az eredményeket elküldené nagyon megköszönném!!!!

Előre is KÖSZÖNÖM mindenkinek!

Gabi

2009. júl. 12. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Én megpróbáltam, nekem sem jön be. Bocsi...
2009. júl. 12. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon kĂśszĂśnĂśm, nagyon aranyos vagy! Nem akar ez ĂśsszejĂśnni :) kĂśszi mĂŠgegyszer
2009. júl. 13. 07:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Terhes vagy, most már próbálj megnyugodni, nem lesz semmi baj! Fiatal vagy , egészséges. Ez a Jónás-módszer viszont nagyon nem tuti, szerintem felejtsd el! Én visszamenőleg néztem, az enyém hülyeség. Ha így félsz, csináltass genetikát! De mondom, nyugi!
2009. júl. 13. 11:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszod :) boldogsag hormonok ugysem hagynak sokat izgulni :)
2009. júl. 14. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!