Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 éves lesz Augusztus 18-án a...

2 éves lesz Augusztus 18-án a lányom addig kaptam a gyedet. Állapotos lettem 2013 Március 28-ra vagyok kiírva jár nekem a tgyás gyed? Vagy nem?

Figyelt kérdés
Visszamenőleg szülés előtt 10-éves bejelentett munkaviszonyom volt.

2012. júl. 13. 07:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Vérvizsgálatból megállapította az orvos.+ Az asszisztáltan lettem állapotos figyeltük a tüszőrepedést monitoroztunk +ovulációs teszt stb...Egy magándoki mindenre figyel ha az ember megtalálja a megfelelőt!
2012. júl. 13. 14:53
 12/27 A kérdező kommentje:
Tehát a kérdésre visszatérve jól gondolom ugye hogy nem mehetek sem tgyásra sem gyedre ami nem gond csak érdeklődöm:)
2012. júl. 13. 14:54
 13/27 anonim ***** válasza:
Ha nincs munkád akkor nem. De még mindig nem válaszoltál arra, hogy van-e élő munkaviszonyod:)
2012. júl. 13. 15:11
 14/27 A kérdező kommentje:
Mivel gyeden vagyok ahogy írtam!!! Mellette nem lehet dolgozni!!! Azt hittem ez egyértelmű annak aki itt tanácsokat ad!
2012. júl. 13. 18:23
 15/27 anonim ***** válasza:

Ó te jó ég, mit nem lehet érteni? Az, hogy van-e munkaviszonyod, nem egyenlő azzal, hogy dolgozol-e. Tudod, létezik passzív gyed is, ami mögött NINCSEN munkaviszony, minden egyéb esetben MUNKAVISZONY van a gyed mögött.

A kérdésedre akkor lehet válaszolni, ha elárulod végre, hogy él-e a munkaviszonyod, vagy sem. Anélkül az égvilágon senki nem tud neked válaszolni a kérdésedre, ennyi.

2012. júl. 13. 18:48
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ minden nagyon hasznos volt szép napot mindenkinek !

1-et tanultam egyszerübb ha beülök a kocsiba és elmegyek a Teve utcába...

2012. júl. 14. 15:04
 17/27 anonim ***** válasza:
69%

Gratulálok kérdező, bebizonyítottad, hogy l@teznek emberek, akiknek nem éri meg segíteni. Ha így állsz hozzá az OEP-nél is, akkor hasonló eredményre számíthatsz, és még mentél is hozzá nem keveset - hajrá, igen ügyes vagy, csak gratulálni lehet neked tényleg.

Szegény jóhiszemű válaszoló, aki próbált neked segíteni, esélye sem volt, mert még egy egyszerű kérdésre sem sikerült válaszolnod... De a kiosztás az nagyon megy, bár így kicsit nevetségessé tetted magad, hogy azt sem tudod mit beszélsz....

Csak hogy megvilágosodj, pár gondolat, bár azt hiszem, tényleg nem éri meg rád vesztegetni akár egyetlen másodpercet is, de hiába az az áldott jó szívem....

Ha munkaviszonyból jöttél el szülni, akkor 2 lehetőség van.

1. még él ez a munkaviszony, ebben az esetben újra jogosult vagy tgyásra, majd gyedre

2. már nem él a munkaviszonyod, akkor meg alapesetben egyikre sem vagy jogosult, de további információk ismeretében lehet adni neked ötleteket, hogyan érheted el, hogy a gyesen kívül mást is kapj.

Alapinformációk nélkül azonban még az 1 és 2 variációk közül sem lehet választani, nemhogy további ötleteket lehessen neked adni!

Tipikus példája vagy annak, hogy aki nem akarja, annak akkor sem tudsz segíteni, ha tudsz... Te meg nem hagytad, hogy bárki segítsen, csak hisztizel. Igy aztán bizonyára előre jutsz majd. Jó szerencsét hozzá.

2012. júl. 14. 16:03
 18/27 A kérdező kommentje:

Szülés előtt munkanélkülibe voltam azt javasolta a munkaerő közvetítőm mivel magzatvíz szivárgás miatt +egyéb nyalánkságok nem nagyon ugrálhattam.Ez volt a munkaviszonyom nem kedves utolsó válaszoló bizonyára nagyon okos vagy verd a segged a földhöz és légy boldog.

A kérdésemre még mindig nem jött válasz..pedig ezt már egyszer leírtam nagyon hosszú bölcs utolsó megválaszolásod előtt Te Félisten...

2012. júl. 14. 19:44
 19/27 anonim ***** válasza:

Mekkora hisztérika vagy te öregem! Tudom, a terhességi hormonok brutálisak tudnak lenni, de te nyilván többször álltál értük sorba...

A válasz: mivel nincsen élő munkaviszonyod, ami kell a gyedhez így nem kapsz gyedet.

Csak hogy lásd, mekkora Isten vagyok (nem csak 1/2:D), még ötletet is adok: ha maradt még kihasználatlan álláskeresési támogatásod, akkor közvetlenül szülés előtt kérd, mert így tgyást akár kaphatsz is - nyilván jobban jársz vele, mint a gyessel, legalább 168 napig.

A másik okos kérdésedre is válaszolok: honnan szeretnél táppénzre menni? A táppénz a keresőképtelenség idejére járó ellátás, ha nem vagy kereső (nincsen munkaviszonyod), akkor hol vagy keresőképtelen? Röviden - munkaviszony híján a táppénz sem jár.

Ui: milyen jó, hogy bölcs vagyok. Te meg nyugodtan hisztériázz tovább, látod, hogy valamit csak elérsz vele:)

2012. júl. 14. 21:30
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja, és a munkanélküli NEM munkaviszony. A nevében is benne van, hogy munkaviszony nélküli...
2012. júl. 14. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!