Kinek volt olyan, hogy mensi előtt minden baja volt, de mikor állapotos lett akkor meg semmi tünet vagy csak derékfájás?
Nekem! :) Mindig hányingerem volt és hol bőgtem hol nevettem!!! A férjemnek is az tűnt fel egy héttel a nemvárt előtt, hogy most nem vagyok elviselhetetlen! :)
Jól éreztem magam, egészen a 5.hétig, mert jött a hányinger... :) Ja meg jött más tünet, hogy nagyon puffadtam, ha megettem valamit.
Köszönöm a válaszod.
Nekem eddig mindig volt minden bajom: mellérzékenység, ingerlékenység, éhségérzet, majd 'leszakad a derekam' és csak mensi előtt kettő nappal volt fehér folyásom, de most csak a derekam érzékeny és már 8napja fehér folyásom van(nem betegség, mert nincs arra utaló jel) és 1 hete néha-néha mensi szerű hasfájás. Tudom, hogy ez nem egyértelműen terhesség, csak már nagyon türelmetlen vagyok így 11 hónap után...Ha meg mensi lesz akkor viszont jó lenne, ha ezt a jó "szokását" megtartaná, mert így happy érzés:D:D
V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!