Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MINTHA ÁLLAPOTOS LENNÉK,...

MINTHA ÁLLAPOTOS LENNÉK, OLYAN TÜNETEIM VANNAK, DE FOGAMZÁSGÁTLÓT SZEDEK?

Figyelt kérdés

Sziasztok,már van 1-kislányom és előtte és utána is lett volna még gyermekem,sajnos nem lett,de mind a három terhességemnél megfigyeltem az alábbiakat:

hányinger,székletszorulás,puffadt alhas,szédülés de nagyon,ingerlékenység (párom iránt mielőtt leszólna valaki),állandó éhségérzet a lekváros sütemények iránt,fáradékonyság,és féltem a hasam miközben emelek,vagy a kislányommal játszom.

Mi lehet ez,szinte mindig a mensi előtt voltak ilyenek és utána teszt alapján pozitív lett,de a mensim erre a hónapra még 1,5 hét múlva lesz.

2012. febr. 5. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló melett lettem terhes!

Szerintem menj dokihoz!

2012. febr. 5. 12:14
 2/11 anonim ***** válasza:
1-es, és tudod, hogy miért nem hatott?
2012. febr. 5. 12:20
 3/11 anonim ***** válasza:

A nemvárt napján teszt, ha pozi, doki.

Előre minek sietni, gondolom ha baba van, megtartjátok?!:)

Egyébként igen, hallottam már olyanról hogy fogitabi mellett is teherbe esett vki, pedig az életére is megesküdött volna, h minden nap pontosan beszedte.

2012. febr. 5. 12:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanabban az időben veszem be,és soha 1 szemet sem hagytam ki,ezért nem is tudom most mi lehet velem,lehet csak beképzelem?Nem mintha vágynék most babára,de ha lenne persze örülnék neki.
2012. febr. 5. 12:23
 5/11 anonim ***** válasza:

bocs a sarkított példáért, hogy "az életére is megesküdött volna", de így akartam hangsúlyozni, hogy tutiszáz, h nem felejtett el egyet se bevenni, és mégis kétvonalas tesztje lett.

A doki vmi olyasmit mondott neki, h a gyógyszer nem volt "kompatibilis" a szervezetével. Ritka az ilyen, de előfordulHAT.

2012. febr. 5. 12:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Semmi gond a kifejezés miatt :),Én cypromix tablettát szedek,sokak szerint az pattanások ellen van nekem mégis ezt írták ki.
2012. febr. 5. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos nekem a választ, kedves kérdező! A mensi előtt mennyivel érezted már ezeket a tüneteket a többi terhességnél, vagy akár most? (sajna én segíteni nem tudok neked)
2012. febr. 5. 12:30
 8/11 A kérdező kommentje:
most majd 1-hete,előtte talán....hamarabb is.Szerintetek most 1-teszt kimutatná?
2012. febr. 5. 12:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mióta szeded?

Én pl. 2 hónapig szedtem Cypromixet, de nekem még a tejem is beindult tőle, ezért másikat kaptam. A dokim szerint nagy a hormontartalma, így méginkább hajlamosít a terhességi tünetekre.

2012. febr. 5. 12:37
 10/11 A kérdező kommentje:
ez a 4. hónap
2012. febr. 5. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!