Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MINTHA ÁLLAPOTOS LENNÉK,...

MINTHA ÁLLAPOTOS LENNÉK, OLYAN TÜNETEIM VANNAK, DE FOGAMZÁSGÁTLÓT SZEDEK?

Figyelt kérdés

Sziasztok,már van 1-kislányom és előtte és utána is lett volna még gyermekem,sajnos nem lett,de mind a három terhességemnél megfigyeltem az alábbiakat:

hányinger,székletszorulás,puffadt alhas,szédülés de nagyon,ingerlékenység (párom iránt mielőtt leszólna valaki),állandó éhségérzet a lekváros sütemények iránt,fáradékonyság,és féltem a hasam miközben emelek,vagy a kislányommal játszom.

Mi lehet ez,szinte mindig a mensi előtt voltak ilyenek és utána teszt alapján pozitív lett,de a mensim erre a hónapra még 1,5 hét múlva lesz.

2012. febr. 5. 12:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9. vagyok.

Akkor inkább tesztelj egyet a 7 napos szünetben, akkor is ha megjön, mert ha ez a gyógyszer mellékhatása lenne, akkor előbb jelentkezett volna. Én is tabletta mellett lettem terhes (Yadine, rendesen szedtem), és 3 hónapig még 4-5 napos vérzésem is volt, a megszokott időben.

2012. febr. 5. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!