Mikor leszek állapotos szerintetek?
Figyelt kérdés
Junisban abba hagytam a gyogyszert. Junius 25 volt meg a periodusom... Tippek.. :D tudom hogy nem lehet tudni,csak pl. ha kiszamoljatok a sajat terhessegeteket mennyi ido kellett nektek a gyogyszer abbbahagyasa utan... Koszi#kisbaba #szeretnek :)
2012. júl. 4. 09:49
1/13 anonim válasza:
nekem rá a kövi hónapba tigris csikos volt a teszt
2/13 A kérdező kommentje:
:) de joooo gratulalok :)
2012. júl. 4. 09:58
3/13 A kérdező kommentje:
en nuvaringot hasznaltam :)
2012. júl. 4. 09:58
4/13 anonim válasza:
elsö baba yadinne után
második yasminelle 20
(elsö voltam)
illetve mindegyik baba tabi abbahagyása után első hónap
5/13 anonim válasza:
Nekem mind a két gyerekkel a tabletta abbahagyása után még 2x megjött sajnos
6/13 anonim válasza:
Na, ezt aztán jól megfogalmaztam. Szóval abbahagytam a tablettát és még kétszer megjött utána, de aztán a harmadik hónapban elmaradt és pozi tesztem lett.
7/13 anonim válasza:
Nem elkeseríteni akarlak, de én egy éve hagytam abba a gyógyszert,azóta sajnos semmi.
Szóval ilyen is van,így ezt nem lehet kiszámítani,de sok sikert nektek!
8/13 A kérdező kommentje:
hat akkoris "gyors"an teherbe estel :)) Gratulalok...remelem nemkem is hamar osszejon...bar aztmondjak hogy 4 honap mire a hormon kiurul....
2012. júl. 4. 10:05
9/13 A kérdező kommentje:
tudom utolso :(( az egyik ismerosomnek 7 ev kellett...dehat ezek az extrem esetek...olyani s van aki gyogyi mellett lesznek terhesek...most en a normalis ido hatarokra gondoltam... neked is sok sikert kivanok!!! remelem hamar osszejon nektek is!!
2012. júl. 4. 10:06
10/13 anonim válasza:
A gyógyszer egyből kiürül, az más kérdés, hogy a szervezeted mennyi idő alatt tud "regenerálódni", és visszatérni a normál kerékvágásba. Én az abbahagyás utáni első hónapban még védekeztem, a másodikban már nem, és egyből meg is fogant a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!