Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges-e? Az ejjel lefekud...

Lehetseges-e? Az ejjel lefekudtem egy sraccal es a puncimra elvezett es nem belem befojhatott e a huvejembe terhes lehetek-e? Csinaljak tesztet 3 nap mulva?

Figyelt kérdés
nem volt hosszu menet alig nyomott parat mert nagyon fajt. es az aktus utan kb 3 percremegtorultem puncimat es egy picit beis nyultam kerlek segitsetek mert panikolok es felek.elore is koszi
2009. júl. 12. 15:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Helyesírás...
2009. júl. 15. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a helyesírási szótárt kellene legközelebb a kezedbe fognod... :(

Kívánom, hogy ne legyél terhes!

2009. júl. 15. 12:22
 13/19 A kérdező kommentje:
hat most meg jobban berezeltem mint kellene.......az termeszetes,hogy amiota megtortent en vasarnaptol allandoan folyok...odalent???es meg mindig faj es csak folyok nem ertem........kerlek segitsetek.
2009. júl. 15. 17:47
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem terhes lehetsz!!!!igen is hogy ha 1 sperma is bemegy a miiliióból akkor lehetsz terhes!
2009. júl. 15. 19:22
 15/19 A kérdező kommentje:
akkor is ha rogton benyultam es kitorultem??
2009. júl. 16. 18:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Persze, akkor is. Olvass utána!!!
2009. júl. 17. 12:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja, és ha fáj és folyásod van, lehet, hogy még egy jó kis fertőzést is elkaptál!
2009. júl. 17. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Nyugi csak ilyeszgetnek. Nem lettél terhes. Akkor az ilyen helyzettől már én is számtalanszor terhes maradhattam volna.

A folyás meg a fájdalom lehet attól is hogy megfog jönni. Vagy esetleg tényleg egy fertőzéstől de terhes biztos nem vagy. Szóval nyugi.

2009. júl. 17. 14:59
 19/19 A kérdező kommentje:
tuti nem vagyok terhes?? az baj lenne hogy megvarjam a menszeszem ami aug 1-4 kozott kell megjojjon nagyon felek
2009. júl. 23. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!