Lehetseges-e? Az ejjel lefekudtem egy sraccal es a puncimra
elvezett es nem belem befojhatott e a huvejembe terhes
lehetek-e? Csinaljak tesztet 3 nap mulva?
3 nap múlva neee! Ha kb 14-15 nap van még a köv. menzeszig akkor lehetsz terhes. Bár szerintem majdnem 0 az esélye, mert a külső nemi szervek nagyon savasak a kicsi katonáknak. Tesztelni legkorábban 14 nappal az aktus után lehet, mert akkor már talán kimutathatja azt a bizonyos terhességi hormont a teszt. Korábban úgy sem fogsz jó eredményt kapni, szóval ne vegyél tesztet. Max még gyorsan elmehetsz tabiért dokihoz. 72 óráig érvényes a hatása ha jól tudom. De ha nem fél időben vagy épp (az elmúlt és a várható menzi közötti félidő) kevés az esélye hogy terhes legyél.
2009. júl. 12. 16:06
2/19 A kérdező kommentje:
hat a menszeszem csak augusztus 3-5dike kozott kell megjojjon............nem tudom mit csinaljak
Első vagyok megint :) Szerintem nem vagy terhes. Még pár nap múlva lesz peteérésed, ha minden jól működik nálad. Érett pete nélkül pedig nincs terhesség sem.
2009. júl. 12. 17:01
4/19 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom megnyugtattal engem nagyon jol esett akkor majd 15 nap mulva megcsinalom a tesztet azert.
5/19 A kérdező kommentje:
hogyertve hogy minden rendben mukodik nalam?
Úgy értve, ha már beállt a ciklusod. De legközelebb inkább védekezz.
2009. júl. 12. 17:51
7/19 A kérdező kommentje:
hat azt nem tudhatom.....egessegesnek egesseges vagyok neha fogyizok...neha eszek....remelem nem vagyok terhes.....felek igaz es remenykedek.....a pete eres nem menszesz elott egy hettel van?en ugy tudtam
Szerintem nem kell aggódnod. A peteérés általában a 14-15. napon van. De nem mindenkinél. De ha ennyire nem akarsz gyereket akkor védekezz, mert egy abortusz sokkal rosszabb!
2009. júl. 14. 18:52
Szia!
Szakember vagyok és meg kell mondjam, nem számít hogy a hímvessző behatol e a hüvelyedbe, mivel nagyon könnyen fel tudnak jutni a hímivarsejtek!Természetesen kevesebb az esély rá, de előfordulhat terhesség is ebből. Erősebbek mint gondolnánk. Vigyázni kell! Volt már olyan eset is amikor szűz lány szült gyermeket! Mert nem volt elég tapasztalt és óvatos. Nála is csak petting volt. Ha az eset még nem történt meg pontosan 72 órája, ajánlom hogy azonnal menj el egy nőgyógyászhoz, mert csak az írhatja fel az Escapelle nevű tablettát, ami egy igen erős hormontartalmú készítmény. Sokba kerül de a biztonság és a további életed sokkal többet ér. Igaza van az előttem szólónak is a ciklust illetően, de az ördög sohasem alszik! Légy legközelebb óvatos!
2009. júl. 15. 10:32
Szerintem se lettél terhes. De legközelebb óvatosabban.
2009. júl. 15. 11:08
Kapcsolódó kérdések: