Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit keshet? Egy honapja...

Mennyit keshet? Egy honapja lefekudtem a baratommal most eloszor es nem vedekeztunk.

Figyelt kérdés
A baratom bennem ment el hatul a vegbelnel. azota mar csinaltam tesztett is es szerencsere negativ lett. De mar 4 napja beteg kellene legyek es meg nem jott meg. nagyon felek! mi lehet ennek az oka? terhes vagyok? vagy valami mas a baj? 16/L
2009. jún. 22. 15:15
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
termékeny napjaidban voltal? habar ha nem, az se garancia.. :SS menj el orvoshoz, ott tudják biztosan megallapitani h nem vagy terhes.
2009. jún. 22. 15:16
 2/35 anonim ***** válasza:
Van olyan is, akinek korábban jön meg a szex miatt, úgyhogy szerintem ne aggódj. Ha biztos akarsz lenni, menj nőgyógyászhoz.
2009. jún. 22. 15:18
 3/35 A kérdező kommentje:
de ne nem merek elmenni mert felek h a szulem megtudjak:((
2009. jún. 22. 15:18
 4/35 A kérdező kommentje:
es max mennyi idot keshet szex utan?
2009. jún. 22. 15:19
 5/35 anonim ***** válasza:
70%
attol nem felsz h a védekezés nelkuli szextől terhes leszel????
2009. jún. 22. 15:19
 6/35 anonim ***** válasza:
51%

előszöris a menstruáció nem betegség.

másodszorra pedig megérdemled h itt paráol, amennyiért annyira naív és gyerekes vagy h nemvoltál képes védekezni.

az ilyeneknek még nemjött el az ideje h szexeljenek, mert eccerűen nem elég érettek, ha nemképesek védekezni

vegyél mégegy tesztet sztem.

amúgymeg ha egyébkéntsem napra pontosan jöttmeg azelőtt a menzeszed, akkor lehet h mostiscsak ez áll fenn. haviszont azelőtt viszonylag pontos volt, mostmeg 4 napot késik, már lehet gázvan.

2009. jún. 22. 15:20
 7/35 anonim ***** válasza:
89%
ez most komoly????? anális sex volt? akkor már hogy lehetnél terhes????? van biológia órád? :) na szóval komolyra fordítva, ha anális sex volt és "ott" élvezett el a barátod akkor NEM!!!!!
2009. jún. 22. 15:21
 8/35 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem lehetsz terhes,a teszt is tévedhetett.Én sietnék dokihoz.
2009. jún. 22. 15:21
 9/35 anonim ***** válasza:
hát nekem pl mindig késik 2-3 napot..szoval ezért ne agódj..de menj el orvoshoz...figy a 14 éves oszttársam tul későn vette észre hogy gázvan..és már nembirta elvetetni..éppen terhes.megérné neked?:/
2009. jún. 22. 15:22
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Attól félsz, hogy a szüleid megtudják?? Édes lányom, ha azért késik amitől félsz, akkor a szüleid előbb-utóbb megfogják tudni, ha elmégy orvoshoz, ha nem. Tudod a terhesség az egy olyan dolog, hogy nem látszik és nem istűnik el, csak úgy magától, mert nem akarod, hogy megtudják.

Ha meg nem vagy terhes, akkor nem fogják megtudni a nőgyógyászt. Miért, ha elmégy fogorvoshoz az kiderül? A nőgyógyász nem erkölcscsősz, hogy szóljon a szüleidnek, hogy Juliska ma nálam járt, na képzeljék!

Egyébként is, ha szexelsz akkor el kellene menni nőgyógyászhoz, minimum évente, de akik korán kezdik azoknak javasolják, hogy gyakrabban járjanak szűrésre.

2009. jún. 22. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!