Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit keshet? Egy honapja...

Mennyit keshet? Egy honapja lefekudtem a baratommal most eloszor es nem vedekeztunk.

Figyelt kérdés
A baratom bennem ment el hatul a vegbelnel. azota mar csinaltam tesztett is es szerencsere negativ lett. De mar 4 napja beteg kellene legyek es meg nem jott meg. nagyon felek! mi lehet ennek az oka? terhes vagyok? vagy valami mas a baj? 16/L
2009. jún. 22. 15:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
53%
Láttál már spermát? Tudod az folyik. És amik benne vannak azok nem hülyék, nem kell őket a hüvelybe 10centi magasra betuszkolni, hogy odataláljanak. Vagy szerinted a végbél légmentesen zár, és abból semmi sem jut ki? Akkor sem, mikor kihúzza belőle a farkát a gyerek? Ha a hüvelybemenet környékére akár egy kis spermium is odakerült, az már épp elég lehet.
2009. jún. 22. 15:34
 22/35 anonim ***** válasza:
52%

Basszus, ti tényleg nagyon hülyék vagytok!!!!! kinek van közületek gyermeke? tudjátok ti hogy meddig élnek a spermák? levegőn kb. 5 mp és vége! amúgy ha már ennyire okosak vagytok mondjátok már meg, hogy kerülnének be a méhbe a kisfickók a végbélből? persze hogy kijönnek, az 1 dolog, de utána....

szégyen hogy csak így irkáltok és közötök nincs az egészhez!!!!

2009. jún. 22. 15:38
 23/35 anonim ***** válasza:
Ha a benned ment el, valóban lehetsz terhes. sőt még az un. előváladéktól is!! Reggel az első vizeletből tesztelj újat, s javaslom, keress fel egy nőgyógyászt, semmi bajod nem lesz tőle, s legalább megtudod a választ. Egyébként az is lehet, hogy pont ettől a stresztől késik, ami most benned van, ill. 16 évesen még lehet be sem állt a rendszeres mensid, így elég sok minden lehet a dolog hátterében. De mégegyszer: teszt+doki.
2009. jún. 22. 15:42
 24/35 A kérdező kommentje:
koszi utolso valaszolo
2009. jún. 22. 15:47
 25/35 anonim ***** válasza:
81%

MIÉRT NEM bírtatok egy kurv@ gumit felhúzni a barátod farkára?????MOst komolyan ,kérlek válaszolj már!!!Ennyire felelőtlenül miért szexelsz, aztán meg egy fórumon vársz segítséget?????Miért nem tanulja meg a sok kis pisis tini, hogy védekezni KELL!!!!

Nem hiszem amúgy, hogy terhes vagy ettől, de van r áesély.Csinálj még egy tesztet ,aztán doki.HA negatív akkor is,m vmi oka van, hogy késik.

Annyira remélem, hogy nem vagy terhes, mert neked nem való még egy plüssállat sem.

2009. jún. 22. 15:48
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
valaszt en is varok arra h miert nem lehet védekezni. meg a szülőktől is kérdezem h miert olyan nehez leulni a gyerekkel, és elmondani ezeket a dolgokat? sok baratnom van, akik szentül hiszik h a megszakitasos védekezés hatasos, es fogalmuk sincs mi a fene az a termékeny, terméketlen napok?
2009. jún. 22. 15:49
 27/35 anonim ***** válasza:
kulonben kedves kérdező.. én is azt tanacsoltam h menj orvoshoz. de te azt mondtad h félsz h a szüleid megtudják.
2009. jún. 22. 15:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

mennyi az esélye

Azt szeretném megtudni, h aug 9. én kielégitetem a barátom, és a mellemre élvezett. Na most, egy része lefolyt, a combom hajlatához, ahyog feküdtem. Utána elmentem Wc-re. Na most az lenne a kérdésem, h menyi lehet az esélye, h esteleg vmi gond van:S Ugyanis, elméletel 11én kellett volan megjönnie, de még semmi, pedig nem szkott késni.

Jah és olvastam oylat neten, ha a sperma közvetlen levegövel érintkezik akkor már nem megtermékenyitő képes(ezt nem tutam máshoyg megfogalmazni:)), vagy ez megint egy hülyeség amit neten lehet olvasni?

Előre is köszönöm

5432. kérdés:

nett

2006-08-13 15:30:31

Kedves Levélíró!

Az első kérdésre a válaszom a szokásos: rendkívül kicsi a terhesség esélye, de nem nulla.

Egyébként a sperma "levegővel érintkezve" ugyanolyan termékenyítőképes. (egyébként a lombikbébi eljárás sem működne)

Üdvözlettel: Dr. Demendi Csaba

Ennyit erről neked okoska! Szegény simán lehet terhes, ha odajutott. Tesztelj újra, reggeli vizeletből, és reménykedj. De ha nem jön meg ezután sem, ne hessegesd el a problémát, attól nem oldódik meg, csak nagyobb lesz, el kell menni orvoshoz.

2009. jún. 22. 15:52
 29/35 anonim ***** válasza:
39%

15:52-nek köszönjük. haszon volt a válasza, és azt a kis pattogó mitugránszt is jól leoltotta ezzel, aki mondta a magáét h egyáltalán nemlehet terhes, és h a sperma meghal a levegővel érintkezve.

az ilyen emberektől kaparom a falat. tudatlan kis pattogó hülye. ha van gyerek, sajnálom őt.

2009. jún. 22. 16:36
 30/35 anonim ***** válasza:
63%

Hát azért én is vitatkoznék azon,hogy a végbélnél elment a pasi és utána Föl folyik VALAHOGY a méh felé és pont az a icipici ami valahogy feljutott találkozik egy éppen érésnek indult petesejttel!

Ne legyetek már nevetségesek!

Amugy mi felénk is ugy mondják,ha egy nő menstruál azt megbetegedésnek hivjuk!!! Szófordulat-ez annak szólt aki még nem hallott róla!

Kedves kérdező,nem vagy terhes,lehet idegeskedsz és azért nem betegetsz meg!

Amugy ezt amit írtál ugy hivják hogy megszakitásos szex,gondolom a párod miellött élvezett volna kivette és a "fenekednél" ment el,Nem ügy,mi is szoktunk igy.. : )

Egy anyuka

2009. jún. 22. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!