Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit keshet? Egy honapja...

Mennyit keshet? Egy honapja lefekudtem a baratommal most eloszor es nem vedekeztunk.

Figyelt kérdés
A baratom bennem ment el hatul a vegbelnel. azota mar csinaltam tesztett is es szerencsere negativ lett. De mar 4 napja beteg kellene legyek es meg nem jott meg. nagyon felek! mi lehet ennek az oka? terhes vagyok? vagy valami mas a baj? 16/L
2009. jún. 22. 15:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
81%

Hahóóó! "A baratom bennem ment el hatul a végbélnél"...

most én értem félre vagy tényleg az a kérdés, hogy anális sex után lehet-e valaki terhes..

2009. jún. 22. 15:25
 12/35 anonim ***** válasza:
53%
A végbeléhez élvezett, nem a végbelébe. Különben a két bejárat elég közel van, szóval nyugodtan folyhat a hüvelybemenethez, és teherbe eshet. Te se vagy valami okos.
2009. jún. 22. 15:25
 13/35 A kérdező kommentje:
akkor most terhes vagyok vagy nem? mennyi az eselye h igen?
2009. jún. 22. 15:26
 14/35 anonim ***** válasza:
39%
sajnos, ha a végbelébe is élvezett, az nem azt jelenti h a hüvelyébe nem jutott. szoval sztem hallgas..
2009. jún. 22. 15:26
 15/35 anonim ***** válasza:
51%
*hallgass - bocs. elirtam. persze h lehetsz terhes, értsd mar meg!
2009. jún. 22. 15:27
 16/35 anonim ***** válasza:
55%
Én úgy értem anális sex volt. Hogy lennél már attól terhes? Ha ezzel nem vagy tisztában, akkor még a sexre sem vagy érett!!!!!!
 17/35 anonim ***** válasza:
51%

terhes lehetsz akkoris ha anál van. mert elég közel vannak egymáshoz, simán átfolyhatott, elég egy kevés mennyiség is, és máris megtermékenyülhetsz.

egyébként meg ne tőlünk várd h megmondjuk h terhes e vagy sem, mégis honnan tudnánk? vegyél újabb tesztet, mert azis tévedhet.

18/35 anonim ***** válasza:
100%

Vagy terhes vagy, vagy nem. Lehet, hogy terhes vagy és azért késik, lehet, hogy nem vagy terhes azért. Annyi eszed van, mint a tyúknak.

Védekezés nélkül lefeküdtél vele, gondolom a popsi előtt máshova is benyomkodta védekezés nélkül, csak elmenni nem ott ment el.

Hát lehetsz terhes, hogy mennyi esélye van az neked tök mindegy, a lényeg az, hogy esélye van, úgyhogy nem homokba kell dugni a fejed, hogy hátha te pont nem.

Hogy szex után mennyit késhet? Hát, ha a szex miatt késik akkor akár kilenc hónapot is.

2009. jún. 22. 15:30
 19/35 anonim ***** válasza:
70%
hogy gondolhatjátok azt, hogy átfolyhat az egyikből a másikba? jézus!!!! persze..lábra kélnek, aztán átmennek, meg fel is mennek kb. 10cm-t és megtermékenyülnek.... brrrrrrrrrrr....
2009. jún. 22. 15:30
 20/35 anonim ***** válasza:
64%
nem atfolynak! hanem egyszer a végbélből is távozik, nem gondolod?? meg amikor kihuzza, akkor is rámehet 1-2 csöpp!!! meg egyebkent is, gondolom nem mindjart anállal kezdték.
2009. jún. 22. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!