Mennyit keshet? Egy honapja lefekudtem a baratommal most eloszor es nem vedekeztunk.
Hahóóó! "A baratom bennem ment el hatul a végbélnél"...
most én értem félre vagy tényleg az a kérdés, hogy anális sex után lehet-e valaki terhes..
terhes lehetsz akkoris ha anál van. mert elég közel vannak egymáshoz, simán átfolyhatott, elég egy kevés mennyiség is, és máris megtermékenyülhetsz.
egyébként meg ne tőlünk várd h megmondjuk h terhes e vagy sem, mégis honnan tudnánk? vegyél újabb tesztet, mert azis tévedhet.
Vagy terhes vagy, vagy nem. Lehet, hogy terhes vagy és azért késik, lehet, hogy nem vagy terhes azért. Annyi eszed van, mint a tyúknak.
Védekezés nélkül lefeküdtél vele, gondolom a popsi előtt máshova is benyomkodta védekezés nélkül, csak elmenni nem ott ment el.
Hát lehetsz terhes, hogy mennyi esélye van az neked tök mindegy, a lényeg az, hogy esélye van, úgyhogy nem homokba kell dugni a fejed, hogy hátha te pont nem.
Hogy szex után mennyit késhet? Hát, ha a szex miatt késik akkor akár kilenc hónapot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!