Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit keshet? Egy honapja...

Mennyit keshet? Egy honapja lefekudtem a baratommal most eloszor es nem vedekeztunk.

Figyelt kérdés
A baratom bennem ment el hatul a vegbelnel. azota mar csinaltam tesztett is es szerencsere negativ lett. De mar 4 napja beteg kellene legyek es meg nem jott meg. nagyon felek! mi lehet ennek az oka? terhes vagyok? vagy valami mas a baj? 16/L
2009. jún. 22. 15:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
63%
16:37-es voltam,ha meg a végbélben ment el akkor biztos,hogy nem vagy terhes!Nyugi
2009. jún. 22. 16:43
 32/35 anonim ***** válasza:
67%
és a megszakitasos védekezés nem védekezés.. értsd mar meg h el kell menned orvoshoz. maskor meg védekezz normalisan!!!!!
2009. jún. 22. 16:44
 33/35 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen mindegy hogy végbélben, vagy csak a "bejáratánál" ment el a barátod! (És az sem lényeg hogy tudnak e a katonák felfelé masírozni vagy sem!) ;)

Gondolom előtte azért volt hüvelyi érintkezés is. Az előváladéktól is teherbe lehet esni!!!

Tesztelj és menj orvoshoz!

2009. jún. 22. 19:14
 34/35 anonim ***** válasza:
64%

Ha a végbeledben is ment el, miután kifolyik, a saját hüvelyváladékoddal érintkezve, akár fel is juthatott.

Nem írtad konkrétan,hogy a végbélbe, vagy a környékén ment el.De nagyon fontos, ha análisan szexeltek, is fontos hogy mindenképp húzzatok gumit!!!!A végbélnyílást nem szexre találták fel,elkaphatsz vmit ha a barátod nem épp "steril"péniszét utána a hüvelyedhez teszi.

Ha pedig a végbélnyílásod körül ment el mi a garancia arra hogy nem ment a hüvelyedbe is?

Tesztelj,ha nem jön meg a mensid pedig irány az orvos.

Remélem minden rendben lesz.

2009. jún. 22. 19:47
 35/35 anonim ***** válasza:
Azért látom vannak itt normálisan gondolkodók is :)
2009. jún. 23. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!