Hogyha lefekudtem egy sraccal ezelott 1 honappal es 2 hettel es nem elvezett belem csak ra a puncimra rogton letorolten es bent is kitorultem es utanna megjott rendesen a menszeszem 5 napot tartott, most meg erzekenyek a mellbimboim terhes lehetek?
Komolyan, ne haragudj. Én tudom, hogy az Internet mindenkinek a rendelkezésére áll, neked is, nekem is, és illik toleránsan viseltetni a hülyeséggel szemben.
De...és lehet, hogy tévedek...nem biztos, hogy a gyakorikerdesek.hu-n kell elvégezni a 8.általánost.
Szia!
Ahogy az írásodból kiveszem, valami fiatal tinédzser lehetsz. Mivel megjött a menstruációd, és ahogyan írtad normálisan 5 napig tartott nem valószínű a terhesség. De a helyedben csinálnék egy tesztet. Számold ki mikor volt az aktus és utánna 3 héttel reggeli vizeletből teszt. Ha negatív megnyugodhatsz!
A másik: attól hogy nem élveznek beléd, még terhes lehetsz. Hiszen az úgynevezett előnedv is tartalmazhat megtermékenyítésre képes spermiumot. Így teherbe lehet esni. De szerintem még nagyon éretlen vagy a szexre. Ha te mégis érettnek érzed magad rá, akkor védekezzetek óvszerrel. Még mindig jobb mint 13-14-15 évesen egy nem kívánt terhesség.
A harmadik: a " hüjeséget " LY-al írjuk.
Minden jót!
szia!
igen fiatal vagy, és nem baj, hogy kérdezel, de ha már sexelsz felelősséggel kéne, azaz védekezni és nem hagyni, hogy akár a puncidra fejezze be a pasid, ha még nem akarsz gyereket!
a másik, hogy nem tudom hány éves vagy, de nekem 13 évesen jött meg először de csak egyik hónapról a másikra kb 18 évesen kezdett fájni a cicim mensi előtt!
szóval lehet most jött el neked is ez a korszak
de az is lehet, hogy egy peteérést érzel...
a biztonság kedvéért én ellátogatnék egy orvoshoz és ő egyben a védekezési módszerekről is tud felvilágosítást adni, ha a szüleidet nem mered megkérdezni, vagy nem tudnak segíteni ilyen téren...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!