Ma kellett volna megjonnie, mindig pontosan szokott. Fajnak a mellbimboim de a mellem nem. Valaki hasonlo helyzetben? Komolyak irjanak
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 21:44
1/17 anonim válasza:
Ha tudsz, szerezz be tesztet, és holnap reggel első vizeletből már kimutatná, ha terhes vagy.
2/17 A kérdező kommentje:
koszi a gyors valaszt de ugy gondoltam varok meg 2-3 napot
2010. aug. 14. 21:55
3/17 anonim válasza:
Én mikor terhes lettem, a melleim akartak szétdurranni. Esetleg nincs mindjárt megjön érzésed annak ellenére, hogy nem jött meg? Nekem mikor ilyen tüneteim voltak, már mentem is tesztet venni.
4/17 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt mikor terhes voltam.Ebből sejtettem, hogy nem bírtam törölközővel hozzáérni.
5/17 A kérdező kommentje:
de van mindjart megjon erzesem el is megyek mindig mosdoba de semmi!ami meg fura volt hogy nem volt tegnap vizes folyasom de most sincs folyasom!a melleim nem fajnak vagyis csak nyomasra de a mellbimboim!ma meg szexeltunk is a parommal de nem jott meg
2010. aug. 14. 22:20
6/17 A kérdező kommentje:
bocsi azt elfelejtettem h reggelente mindig melegebb voltam meg a parom is megjegyezte
2010. aug. 14. 22:29
7/17 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy. Holnap nyugodtan tesztelj, majd írd meg!
8/17 A kérdező kommentje:
remelem majd irok
2010. aug. 14. 22:46
9/17 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi :)
Holnap reggel tesztelek és rögtön irom az eredményt
2010. aug. 15. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!