Menstruáció előtti napokon teherbe lehet esni? És akkor máris elmarad a vérzés? Konkrétan lent!
9 hónapja próbálkozunk a babával. Általában középidő előtt szokott lenni tojásfehérjés nyákom két napig. De hiába voltunk együtt 2 naponta nem volt sikeres. Ebben a hónapban kétszer is volt ilyen nyákom. Kedden-szerdán. Hétfőn voltunk együtt. Ma megjött sajnos.
Vajon a kedd-szerda peteérés lehetett? Sose volt még ilyen nyák a menszi előtt, soha! Most azt hittem végre ez egy jel. hátha baba. De utána eszmbe jutott, lehet, hogy peteérés? Fájt a derekam és a petefészkem.
Véleményekre , tapasztalatokra lennék kíváncsi. Tudom úgyis kiderül, de azért kérdezni lehet :)
Bármikor teherbe lehet esni (menzesz alatt is), de van, amikor kevésbé valószínű.
Viszont 2 nap is lehet, mire az ondó eljut a petesejtig, tehát 1-2 nap alatt biztosan nem ágyazodik be. Ha pedig megjön, elvileg nincs hova beágyazódni, mert nincs nyálkahártya (levált).
Ettől függeltlenül természetesen előfordulhat, de nagyon ne éld bele magad, inkább örülj, ha a következő mégsem jön meg.
Sok sikert!
Menzesz előtt (mármint ha tényleg meg is jön, nem csak egy kalkulált dátum) max extra peteérés lehet, mert a rendes peteérést átlagosan 14 nap múlva követi a menstruáció. Ha meg a rendes peteérésed tolódott ki, akkor a menzesz is arányosan tolódik. Nekem elég rendszeres a ciklusom, 28-29 napra jön meg mindig, és középidőben érzem is mindig a peteérésem. Tavasszal volt egy hónap, mikor nem középidőben, hanem 20-22 nap körül éreztem a peteérésem, és akkor a menzeszem is "késett", és csak 35. nap jött meg.
Szóval ne éld bele magad, szerintem nem peteérésed volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!