Terheség alatt menses, lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. December óta próbálkozunk a párommal, eddig sajnos eredménytelenül tegnap megjött a menstruációm, de egyáltalán nem olyan mint szokott, jelentéktelen a mennyisége és a szine is fura, barnás. Szerinted van esély h terhes vagyok, csináljak tesztet, v ne reménykedjek?2012. máj. 10. 20:17
1/4 anonim válasza:
elofordulhat hogy barnázol nekem is volt és terhes voltam de csak voltam mert sajnos 7 hetesen elment:(
2/4 anonim válasza:
Esetleg ha ez a barnázás elmúlna egy-két nap múlva, akkor érdemes lenne megcsinálnod egy tesztet,majd utána orvost látogatni. Minden jót!
3/4 anonim válasza:
Szia! Mi február óta próbálkozunk, de még sajnos semmi. :( Utolsó menstruációm nekem is 2 napig tartott, barnás volt, de sajnos nem lettem terhes. :(
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedek benne h összejön (jött). nemkem általában 28-30 napra jön meg nagyon erös szokott lenni meg elsö nap olyan görcseim szoktak lenni h alig birok talpon maradi, most 26. nap volt egy kis barnázásom 3napig most semmi meg nem is görcsöltem. holnap reggel megprobálkozok a tesztel, de nagyon félek egy ujabb csalódástól :(
2012. máj. 11. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!