Először gumival védekeztünk, de aztán megint elkapott minket a hév, de már nem volt több gumink. Úgy volt, hogy a párom majd kiveszi, de elfelejtette. Mindez pont peteéréses időben történt. Igy lehetek terhes ha másodjára nem vigyáztunk?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 08:10
11/25 anonim válasza:
Kedves Mária! Egyszer ezt már megkérdezted, de nem is ez a fő problémám, hanem az, hogy az én történetemmel írtad ki ezt a kérdésed!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
A 2. válasz az enyém, és a kérdésed szóról szóra onnan másoltad ki!
Tudom, hogy hasonló szituáció, azért is írtam le neked, de akkor is vedd a fáradtságot, és a saját szavaiddal fogalmazd meg, ne másokat másolj!
12/25 anonim válasza:
Jaj Istenem!... :(, de gáz. Jó, nem kapott sok választ, de tényleg vehetné a fáradtságot az újrafogalmazásra.
13/25 anonim válasza:
egyébként lehet, hogy az ékezetek miatt másolta, de jó lett volna az ékezet nélkül is, csak ez így olyan kellemetlen mindkettőtöknek.
14/25 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,kerlek! De tenyleg nagyon rossz ekezetek nelkul irni!
2012. júl. 12. 08:45
15/25 anonim válasza:
Igen, teherbeeshetsz.Csak azt nem értem a történet szempontjából miért érdekes az, hogy előtte óvszerrel csináltátok, amikor utána telibe beléd ment? Teljesen lényegtelen, hogy múltkor, meg két hete is volt óvszer. Egyszer nincs, ráadásul ovu időben, akkor lehet baba.
16/25 anonim válasza:
Nem haragszom, tudom, hogy nem rossz szándékból tetted, de jobb ékezetek nélkül,mint más válaszát így felhasználni. Vagy akkor emeld ki az eredeti kérdésed.
Amúgy szerintem annyiból lényeges, hogy a 2. adag ment be, hogy az már kevésbé "tartalmasabb", mint az első, így esetleg kevesebb az esélye a terhességnek.
17/25 anonim válasza:
Meg azért az sem mindegy, hogy hol állsz a ciklusodban. Most tényleg te is a peteérésed környékén tartottál? Mert azt én írtam, de a te eredeti kérdésedből ez nem derül ki.
18/25 A kérdező kommentje:
Peteeres elott kb 2 nappal volt!
2012. júl. 12. 09:55
19/25 anonim válasza:
Emberek, itt pár hónap alatt az a tapasztalatom, hogy a "lehetek-e terhes" kérdéseket tök felesleges kiírni, kivétel nélkül az mindegyikre a válasz, hogy IGEN. Ugyanis, ha egy nemileg érett férfi és nő szexuális életet él, akkor lehet terhes. Legfeljebb az esélyek különböznek, védekezés mellett kicsi, annak hiányában nagy... de érdekes módon senki sem ezt kérdezi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!