Szerintetek mi lehet velem? Beteg leszek vagy végre sikerülhetett?
Figyelt kérdés
Tudom, rengeteg ilyen kérdés van és nem is láttok belém, de hátha voltak másoknak is ilyen tünetei.
Nem nagyon szoktam figyelgetni magam, de észrevettem kb. 2-3 napja, hogy egész nap állandó hőingadozásom van. Hol nagyon melegem van, izzadok, hol kiráz a hideg és ez váltakozik elég sűrűn, mintha klimaxolnék. :(
Tegnapra nem vártam, még ma sincs semmi eddig, de sajna reggel két tizedet esett a hőm, így kicsit elkenődtem. A melleim hol fájnak, hol nem ez is a nap szakában változik. Az együttlét kellemetlen a párommal, eddig nem volt semmi gond. Nincs semmilyen folyásom.
Volt valaki így?
2012. júl. 11. 17:56
1/4 anonim válasza:
Nekem majdnem ilyen volt amikor nem volt baba!:( Ugyan úgy meg volt a "klimax érzés" és a kellemetlen szex.
De azért kívánom hogy neked az legyen.
2/4 anonim válasza:
Nekem pedig így volt 6 éve.... és a kislányom a bizonyíték hogy miért!!! Drukkolok majd írd meg!!!!!!!!!!!
3/4 A kérdező kommentje:
sajnos ma reggel megjött, bár nem sok van, de nagyon ingerült vagyok, úgyhogy már nem bizakodom.
2012. júl. 13. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!