Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha csak utrogestan-nal maradha...

Ha csak utrogestan-nal maradhat meg a babám, veszélyeztetett terhes leszek?

Figyelt kérdés
Sárgatest elégtelenségem van, utrogestan-t kell szednem. Egy lehetséges terhesség esetén mikre kell figyelnem, ki fog egyből írni az orvos?
2012. júl. 8. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ezért veszélyeztetett lennél. A hormont pótolod gyógyszerrel és kész. Sok kismamának van ilyen jellegű gondja.
2012. júl. 8. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem leszünk veszélyeztetettek (ugyanúgy Utrot kapok), csak én azt gondolom, hogy ha már ilyen a helyzet az elején, jobban kell figyelni magunkra. Nehezet nem szabad emelni, nem szabad túlzottan idegeskedni, lényeg a sok folyadék, és a sok pihenés (fekvés, üldögélés). Emellett szerintem minden mehet úgy, ahogy eddig. És majd minden görcsölésnél, barnázásnál rögtön orvos, de ilyen ne legyen. Mielőbbi babásodást magunknak!!!! Van itt egy olyasmi kérdés, hogy ki akar babásodni 2012-ben? Már úgy 125 válasz ment rá, gyere át oda, jó kis csapat jött össze! Kitartunk egymás mellett amíg mindenki kismama lesz! Ha van kedved, várunk!
2012. júl. 8. 16:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) linket esetleg tudnál adni a kérdéshez? mihamarabbi babásodást kívánok én is! :)
2012. júl. 8. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Megy priviben:)
2012. júl. 9. 05:36
 5/5 A kérdező kommentje:
köszke :)
2012. júl. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!