Szerintetek a mellékelt képeken látható halvány második csík jelent valamit? (tegnap délután csináltam a tesztet) Vagy ha ez még negatívnak számít, akkor lehet még pozitív?
Lilly 20-as erősségű teszt, a csík szabad szemmel valamivel talán jobban látható, mint a képeken. Semmiképpen sem erős, tényleg az extrahalvány kategória, és azt sem nagyon tudom eldönteni hogy szürke vagy rózsaszín...én rózsaszínnek mondanám, de lehet hogy csak azért látom annak mert annyira akarom.
Belinkelem a ciklusdiagramomat is:
Ha ott volt a peteérés ahol a rendszer jelzi, akkor a teszt a 12. dpo-n délután volt, de lehetséges hogy csak júli 2.-n volt a peteérés, előző ciklus hossza alapján akkora jelezte előre a rendszer, illetve a hőből is úgy látszik hogy lehetett akkor, ez esetben ha így lenne, 8. dpo délutánján készült a teszt.
Gratulálok!
Tudtam hogy pozi a teszt:))
Boldog babavárást:)
Szia!Én leszek!:-) Ma voltam dokinál mert ment a hasam és el küldött ma UH-ra ez lett az eredménye:-) [link]
Kemény 8mm-es petezsákom van de embriót még nem láttak benne!Viszont a doki bácsi szerint ez teljesen normális mivel még nagyon pici a terhesség!:-)Augusztus 1.-én kell majd újra mennem UH-ra meg a dokihoz!:-)
Renike!
Mondd már meg nekem légyszi hogy mennyi idős kismama vagy,cska mert én is vasárnap tezsteltem pozit és hezitálok,mikor menjek dokihoz,mikor lát már valamit:)
Köszi a válaszodat:)
Hűha Renike, gratula.
Én is úgy tudom olvasottak alapján, hogy ilyenkor még nem szoktak többet látni uh-n szóval nagyonis jó amit nálad láttak.
Egyébként uh-kor, engedik hogy lefényképezd a monitort? és telefonnal vagy géppel? Mert tudom hogy legtöbb helyen pénzért nyomtatnak képet vagy pendrivera teszik, de ezzel én úgy vagyok, hogy pénzért nem kell mert undorítónak tartom hogy még ezért is lehúznak. Egy barátnőm meg egyszer úgy mondta hogy ha nyomtatott képet kérsz ott ahova ő jár az 2000, ha pendrivera kéred 1500 de érdekes módon a monitort lefényképezni engedik ingyen is...akkor mi a logika?
Nem tudom számít-e, de én nem magánrendelésre fogok menni, mert nálunk az sztk-s rendelésen csuda édes gondos nődoki van. Vagy sztk-s rendelésen eleve ne számítsak ilyen extrákra mint hazavihető uh kép?
Szia!
Csak azért kérdeztem,mert nekem juni16.án volt meg és ma megyek dokihoz,ezért érdekelt,hogy látni fog e már valamit:)
Én elvileg 4+6 hetes vagyok ma,csak kicsir izgulok hogy mit látok majd:)
Csak azért megyek,mert fájdogál a pocim és biztos akarok lenni,hogy jo helyen tapadt-e meg és minden oké:)
4+6 heteske vagyok és van egy 4mm-es petezsákom:)))
Eddig minden oké,méhen belül van,csak ezért mentem,hogy ott legyen bennt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!