Miért nem sikerül meddig legyünk türelemmel?
Figyelt kérdés
Pcos vagyok November ota szedem a merchformin xr 1000 és még nem állt be a menses most visszaálítottak 750mgre mert ugy van meg hogy 1teljes honapig megvan egyet kihagy most ebbe a honapban Normális volt. Van aki ennyit szenved?vagy valaki más gyógyszert szed?2012. júl. 10. 20:44
1/9 anonim válasza:
Azt mondják, hogy pcos nőknél többet kell várni az áldásra, de gyógyszer mellett sokaknak sikerül kb. 2 év alatt. Pontos adatokat sajnos, nem tudok mondani, de azt mondom, hogy érdemes akár több orvos véleményét kikérni, hátha van, aki mond valami újat. Szurkolok!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi már kezdem feladni.nagyon félek attol hogy nem tudom meg milyen szülőnek lenni . Nagyon el vagyok keseredve...
2012. júl. 10. 21:20
3/9 anonim válasza:
nekem is pco-m van. másfél évig szedtem a merckformint és nem állt be a ciklusom, sőt meg sem jött csak gyógyszerrel.
2 éve szeretnénk babát. Azóta volt egy drilling műtétem is.
augusztusba meg lombikra megyünk.
4/9 anonim válasza:
dietat tartod? nekem par kb 2 honapja derult ki a pco, miutan decemberen rendszertelenne valt a ciklusom. a dokim sokaig semmit nem akart csinalni, pedig a vegen mar hetente jartam a nyakara. vegul csak eszrevette a cisztakat, akkot mondta hogy akkor na lehet megis baj van. aztan egy random vervetelen olyan magas lett az ehgyomri cukrom, hogy majd leestem a szekrol (7,4!!) rogton elkezdtem a dietat, azelott nekem is 2 havonta jott meg, ahogy elkezdtem a dietat, megjott juniusban, majd ugyan 22 napra ra, de juliusban is. azota sikerult levinni a cukrot is, bar az endodoki szerint meg igy is magas, de legalabb tartomanyon belul van, es igy sikerult megcsinaltatni a terheleses cukor + inzulin vervetelt. kozepes merteku IR-em van, pont ma voltam dokinal, merckformin 500-at kaptam. a 120 perces eredmenyeim allitolag tokeletesek, csak azt kene elerni, hogy a 0 es a 60 perces is jo legyen, bar az se egetveroen veszes, csak kicsit sok. neked mennyire sulyos IR-ed van? esetleg tudsz irni ertekeket. mi is babat szeretnenk amugy, azzal a kulonbseggel, hogy nekunk mar van egy 19 honaposunk, es ez az egesz nyomorult fraszkarika szules utan jott ki rajtam, azelott soha semmi gondom nem volt, a lanyunk is megszakitasos vedekezes mellett fogant, nem is tudtunk rola. mostmar nagyon orulok hogy igy alakult. (persze nyilvan nem azt akarom mondani, hogy akkor nem igy volt, mert terveztuk, csak fel evvel kesobbre.) kicsit elkeserito, hogy ilyen regota probalkoztok, es nem jon ossze, igy kitartast kivanok magunknak, es mindenkinek aki hasonlo cipoben jar. remelem mihamarabb babasodunk!!!
5/9 A kérdező kommentje:
Igen tartom de néha ugy érzem nem ér semmit .az eredményeim: se glükoz 5.4. Insulin meghatározás 18.70. Vércukor szint terhelés 120 4.5. Prolactin 244.5. Luteinizálo hormon 3.7. Follikulus stimul.horm. 3.4. Ösztradiol 1042. Testosteron 2.59. Dehidroepiandrost.szulf 4.7. Szexhormon köti fehérje 23.80 ez volt az eredményem mikor kiderült hogy Pcos vagyok 2011.08.01. Ekkor irta a merckformin xr 500mgt majd 11.15.én az 1000mgt.és most lejebbvitte 750mgre mert lehet erős az ezer azért van meg teljes honapig. Szeretném ha elküldenéd a napi étrendedet hogy mit szoktál enni.köszönöm .meg véleményt az eredményről
2012. júl. 10. 22:35
6/9 anonim válasza:
Én azt tudom ajánlani, hogy kezdjél el nagy adagban D vita,int szedni. Én Ir-es vagyok, Pcom nincs,de több korai vetélés után a D vitaminos első hónapban sikerült a baba. Most vagyok 11 hetes. Az endos dokim mondta, hogy az inzulinra nagyon jó hatással van a D vitamin és még ezt próbáljuk meg. Előtte merckformint szedtem 2*850, majd 3*850-et, talán 6 hónapig. Aztán eucreasra váltottunk, azt is 1 évig szedtem kb. Sok embernek segített a D vitamin. Talán D3 amit szedek.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A D vitamint lehet recept nélkül kapni?
2012. júl. 11. 17:20
8/9 Manka68 válasza:
Nem, sajnos receptköteles. De itt a nyár, menj ki a fényre, nagyobb adag D vitamint tudsz beszedni belőle, mint a tablettából. :-)
9/9 anonim válasza:
Szerintem lehet recept nélkül is kapni, legalább is a neten ha beírom a keresőbe, hozz ki oldalakat, bár nekem doki írta fel. D3 vitaminra keress rá. A napfényből nem olyan D vitamin lesz, ami a babához kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!