Létezik oylan hogy ha valaki annyira akarja a babát hogy azért nem sikerül neki?
Figyelt kérdés
Csak mert mi nagyon szertnénk....2012. jún. 21. 22:41
1/5 anonim válasza:
Én már hallottam róla,hogy valaki annyira görcsösen akarta,sose jött össze,aztán mikor lemondott róla...,ott is volt a pocaklakó :) :)
2/5 anonim válasza:
Létezik, a krónikus stressz a neuroendokrin rendszert gátolja, azaz abszolút kézzel foghatóan akadályozza a teherbeesést. Evolúciós gát is, az ember stresszhelyzetben, görcsös akarásban nem reprodukcióra, túlélésre rendezkedik be, ehhez igazodik a teste is.
3/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Én nagyon vágyom a babára igaz nem annyira betegesen gondolkozok mint némely ember de nekem is volt példa arra hogy magamba beszéltem hogy most biztos terhes vagyok jöttek is a tünetek de sajnos a tesztet nem lehetett becsapni annak nem tudtam bebeszélni :)
sajnos én már fél éve várom hogy 2 csík legyen a teszten és minden hónapba egyre jobban szeretném de sajnos még semmi...
4/5 anonim válasza:
Biztos, hogy létezik. Nekünk akkor sikerült, mikor lemondtam róla és új állást pályáztam meg. Interjú előtti napokban pozi lett a teszt.
Sok olyat is olvasni, hogy örökbefogadás után jött a baba.
Csinálni kell a dolgokat, de közbe el kell elengedni. Más dolgokkal kell foglalkozni.
Elég a ráutaló magatartás :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!nekem jövöhéten kéne megjönie..remélem nem fog.de valahogy érzem hogy megfog mert nagyon rajta vagyunk a babán.de probálok nem rá gondolni és akkor talán sikerül.
2012. jún. 22. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!