Kicsit meglepődtem. Jön a 4. baba?
3 kisgyermekünk van.
A legnagyobb 5 éves, a legkisebb 8 hónapos.
Most számoltam utána és rájöttem, hogy már 2 hete késik.
Szoptatás mellett már a 3. hónapban megjött a szülés után.
Azóta napra pontos.
Lehet, hogy a szoptatás kavart be (de eddig akkor miért nem tette 5 hónapon keresztül?)
Még napi 3x szopik a babám.
Megszakítással védekeztünk, mint mindig a 10 év alatt.
Tudom, hogy ez aztán nem biztos védekezési mód :)
ÉS nagggyon örülnénk a 4. picinek, de most kicsit NAGYON meglepődtem...
Az előző kommented fényében a modik máris törölhetik a "kérdésed" hiszen nem kérdés....
ha az örömöd akarod kikiabálni magadból, akkor menj fórumra, ne kérdezős oldalra....
En is kivancsian varom, hogy mit tesztelsz holnap!:) ird meg nekem is! A "mindenbe belekötök" valaszoloval pedig ne foglalkozz :)
15+3 hetes kismami
Hát szólj a moderátoroknak, úgyis nagyon unatkozol.
Nem, nem is unatkozol!
IRIGY VAGY!
Irigy vagy mások szép, rendezett, boldog életére!
Ugye így van?
:D
KI AKAROM ÍRNI AZ ÖRÖMÖMET? HOGY HA ISTEN IS ÚGY AKARJA AKKOR NEMSOKÁRA 4 GYEREKEM LESZ!
És nem az állambácsi fogja eltartani őket és nem fognak semmiben hiányt szenvedni, mert már most megvan akezdő tőkéjük...
Szóval tényleg ki akarom kiabálni a boldogságomat és megyek a fórumokra, Az összesre
:)
en is kivancsi vagyok a teszt eredmenyere:))
es nagyon nagyon SZORITOK!!!!!!!!
udv: 3 gyerekes anya :)
semmi baj az életemmel, hogy irigy legyek a tiédre....az eszedet meg pláne nem irigylem...de hagyjuk, állítólag szerinted rosszindulatú vagyok, ezt 2 sorból döntötted el, amikor a jön a baba kérdésedre megmondtam, hogy vegyél tesztet...ettől eljutottunk odáig, hogy rosszindulatú és irigy vagyok, mert meg mertem mondani, hogy teszt nélkül a jóisten mondja meg legfeljebb, hogy terhes vagy-e vagy sem...az állambácsi és a rendezett életed meg pláne nem értem hogy jön ide...
amúgy meg nem értem, hogy ha annyira rendezett és boldog az életed, akkor miért nem a barátaidnak és a családodnak újságolod a hírt, a gyik.hu helyett...de biztos csak rosszindulatú vagyok és irigy...:D
amúgy igazad van, ideje lenne leszokjak az értelmetlen terhes vagyok? kérdésekre történő válaszadásról...;)
Köszönöm mindenkinek!
Teljes az izgalom!
A családnak és a barátoknak TERMÉSZETESEN csak az orvos megerősítése után mondjuk el a jó hírt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!