Elmegy a baba? Nem vagyok terhes?
Két dolog lehetséges,vagy csak biokémiai terhesség volt és elmegy sajnos,vagy a vérezgetés ellenére megmarad.
Nálam volt így is és úgy is,sajnos ezt előre megmondani senki nem tudja.
Tesztet nézteél azóta ?
Ha még pozitív ,erősödött,akkor még van remény.
Már egy csomószór olvastalak itt, és nem értem miért kell a szavakat rövidíteni, ráadásul helytelenül.+-szor olvasom el, mire megértem.Persze nem muszáj elolvasni, mondhatják itt sokan, de a segítő szánék meg bennem van.
Hogy válaszoljak is:ha csak barnázol, és nincs vérzés, még nem jelent feltétlen problémát a koraterhességben.A vetélés akkor következik be, amikor menstruációval megegyező vérzés jelentkezik.Görcs nem feltétlen.Holnap , ha mész az orvoshoz, valószínű kapsz hormonpótlást.Nyugalom.
Ha erősött a teszt az jó. Dokihoz kell menned, de addig pihenj, ha teheted.
Ha vérzésbe megy át, akkor valószínű elmegy a baba. Én is jártam így, de én barnázás után pár órára már véreztem és a teszt sem erősödött. De én bementem az sztk-ba, mert ha hormonális gond van, akkor jobb minnél hamarabb a gyógyszert elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!