Lehet baba vagy csak a meleg miatt késik?
Figyelt kérdés
Általában pontosak a ciklusaim. 7én kellett volna megjönnie, szabályosan éreztem is a hasfájogatást, puffadást. Nekem nagyon erős görcsökkel jön meg, így mindig van nálam Flector, csak az használ. 7-e óta kétszer is vettem be, mert fájt a hasam, mondom most már tutira megjön, ha nem veszek be időben gyógyszert az nekem fél óra szenvedés. Ám még mindig semmi sincs, mára a hasgörcsök is elmúltak. Tegnap, azaz 9-ém csináltam tesztet, az negatív, igaz nem is reggeli elsőből, mert akkor még tesztem sem volt, eszembe sem jutott.
Ezen kívül csak nagyon fáradt vagyok, rosszul alszom, pedig a legnagyobb kánikulában sem volt bajom.
Lehet ez még baba?
2012. júl. 10. 13:45
1/3 anonim válasza:
vegyél még egy tesztet és holnap első pisiből csináld meg
2/3 anonim válasza:
Igen, lehet baba, csinálj még legalább 2 tesztet, mert a tesztek is csalnak..
3/3 A kérdező kommentje:
Ma a párom lemerült és nem értem el telefonon. Egy órával később jött haza én meg sírva ugrottam a nyakába, pedig sokszor előfordul és sose vagyok ilyen. Most meg bőgtem mint egy gyerek. Azt hiszem már hormonokkal vagyok tele akár baba akár nem.
2012. júl. 10. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!