Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan nagyon vágyom egy...

Olyan nagyon vágyom egy kisbabára! Hogy tereljem el a figyelmem?

Figyelt kérdés
Jövőre kezdhetünk el próbálkozni. Ennek egyetemi és egészségügyi okai is vannak, a párkapcsolatunk stabil, soha életemben senkit nem szerettem még ennyire, mint őt, anyagiak maximálisan rendben vannak, aggodalomra semmi okunk nem lenne. Az egészségi állapotom is szépen javul, jövőre már biztosan nem lesz semmi gond, az utolsó vizsgáim is megcsinálom addig. Mégis nincs nap, hogy ne gondolnék a babára, néha már annyira vágyakozom, hogy a sírás jön rám. :$ A párom tudja, hogy szeretnék, ő is szeretné, de azért nem mondom neki minden nap és nem mondom el ennyire, mert ő sem tudja sürgetni az időt... hogyan tereljem el a gondolataim? Hogyan kapcsoljam ki ezt az erős vágyat? :( Ti hogy csináltátok, csináljátok? :(
2012. júl. 10. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát,nem egyszerű... Én anno a megfelelő párkapcsolatra vártam,de már nagyon szerettem volna babát korábban is.Attól tartottam,hogy mire rákerül a sor,nem fog összejönni.Úgy is lett.34 voltam,mikor elkezdtük a kivizsgálásokat,és 35 voltam az első lombikomnál.Ez meghozta a sikert,elsőre hármasikrek! Bár nagyon koraszülöttek lettek,és fejleszteni kell őket,nagyon boldogok vagyunk,hogy vannak nekünk.A nehéz időszakokban nekem a Titok című könyv segített.Van aki szerint hülyeség,de szerintem sok igazság van benne.Nekem ez segített,ez a lényeg! :-)
2012. júl. 10. 14:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! :) Hármasikrek? Milyen csodálatos meglepetés lehetett! :) Gratulálok nektek! :)) A könyvet, filmet ismerem, nekem is tetszett, pozitív gondolkodásra sarkall, jó érzéseket okoz. :) Köszönöm, hogy írtál!
2012. júl. 10. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
MI is nagyon sokáig szerettünk volna babát, mire elkezdhettünk próbálkozni. 7 évbe telt mire azt tudtuk mondani, hogy most már megvan mindenünk és jöhet a baba. Addig meg próbáltam elfoglalni magam, meg vettünk egy kiskutyát. Akkor kb 1 évig nem is nagyon jutott eszembe a baba, mert a kutyus annyira lefoglalt a szabadidőm :) Jövő év már nincs olyan messze, hamar el fog addig repülni az idő :)
2012. júl. 10. 14:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sok idő 7 év, minden tiszteletem a tiétek! Köszönöm, hogy írtál!
2012. júl. 10. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi 1 eve varunk a babara...megvan mindenunk,de nem jon meg a baba :((( nektek kivanom hogy hamar jojjona kis csoda....nincs annal nagyobb boldogsag... en nem szoktam sirni,de szomoru vagyok neha,elterelni a gondolatokat nagyon nehez...remelem nektek hamar sikerul a baba!
2012. júl. 10. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!Ha már egy éve próbálkoztok,elég ok arra,hogy kivizsgáltassátok magatokat.Egy pár akkor nevezhető meddőnek,ha egy évig védekezés nélkül nem jön a baba.Nem voltatok még ez ügyben orvosnál?Lehet,hogy csak egy kis eltérés van,amit könnyen lehet korrigálni,és már nőhet is a pocak! Nekünk indokolt volt a lombik,de megérte! :-) Az átlagnak azért nem kell idáig eljutni.No,és a lényeg: Mindig csak pozitívan! Sok sikert!

A hármasikres

2012. júl. 10. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
minden oke nalunk,hal Istennek...Koszonom :)
2012. júl. 10. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
majd most nezem hogy sikerul e 2 het mulva nem kell megjojjon... addig varok :O)
2012. júl. 10. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!