Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi ideig kellett várnotok egy kisbabára?
6 évig szedtem folyamatosan fogamzásgátlót (Lindynette 20). Június 18-án vettem be az utolsó szemet, 23-án meg is jött rendesen a menzeszem. Babát szeretnénk a párommal. Most 20-ára nem vártam a menstruációt, nem is jött meg, viszont a teszt is negatív.
Hallottam, hogy a fogamzásgátló abbahagyása miatt adódhatnak olyan problémák, hogy nem jön meg rendesen, mert helyre kell még állnia a hormonháztartásomnak.
Kérdésem annyi lenne, hogy aki sokáig szedett fogamzásgátlót, majd abbahagyta a babaprojekt érdekében, mennyit kellett várni,a hogy sikerüljön összehozni a kisbabát, valamint, hogy másnál is késett-e a menstruáció. Ha igen mennyit?
Mi már nagyon szeretnénk, és sajnos elég sokat szoktam rajta görcsölni. Elég sok kismamával ill. kisgyerekes anyukával találkozok és mindig az jut eszembe, hogy már én is nagyon szeretnék egyet.
Szia!Én 2 éve hagytam abba a fogamzásgátlót,de igazából 7 hónapja próbálkozunk és sajnos még mindig semmi!
Nekem azóta össze-vissza jön meg 32-33 napra szokott,de legutóbb 37-re jött,pedig már nagyon reménykedtem...!
Én tavaly március végén hagytam abba a Gracial szedését 7 év után. Az első 3 fogigátló mentes hónapban megszakítással védekeztünk. Szándékosan, mert úgy voltam vele, hogy kell ennyi idő, hogy helyre jöjjek.
Ezek után az első éles hónapban teherbe estem.
Azóta már itt fekszik mellettem a lassan 4 hónapos pici lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!