Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Annyira szörnyű a várakozás....

Annyira szörnyű a várakozás. Mivel terelitek el a figyelmeteket?

Figyelt kérdés
5+5 hetes uh után haza küldtek. Petezsákot látott, de sem embrio sem szikhólyag nem volt benne. Egy hét múlva kontroll. Sose telik el az idő.
2012. júl. 7. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem 3hét múlva kellett visszamennem, az még szörnyűbb volt(mármint a várakozás miatt)!!

Próbáld meg lekötni magad valamivel otthon vagy a munkahelyen!!

Az az egy hét nem olyan vészes!!

Hidd el, ha megpróbálsz másra figyelni(igaz nehezen megy), de legalább nem idegeskedsz egy darabig!!

Ami fontos lenne! :)

Nyugi! Remélhetőleg minden rendben lesz!!

Ezek az első hetek mindenkinek nehezek!! :)

33hkm

2012. júl. 7. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hetesen azt mondta, hogy várandós vagyok, UH nélkül, csak kézzel vizsgált! 12 hetesen mehettem először UH-ra, mivel ha megtartom a babát, nem fogadnak előtte! Az volt a sok :) Kitartás

40+1 hkm

2012. júl. 7. 17:19
 3/4 A kérdező kommentje:
úúúúú az tényleg sok. Engem azért vizsgált meg, mert a télen volt egy elhalt terhességem. Ezért aggódom most nagyon.
2012. júl. 7. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van rá módszer, azt hiszem gyötrődsz, aztán majd csak elmúlnak a napok. Én a terhességi teszt idejét várom mindíg ennyire, az is elég szörnyű (a tüszőrepedéstől). Még az első pár nap elmegy valahogy, de a többi.... Mindenesetre gratulálok! Én belefeletkeznék a pocaklakóm óvásába. Beszélgess vele, hogy nagyon várod, vigyázol rá, és vigyázzon ő is magára. Simizd, becézgesd. Élvezd a kismamaságot! Minden rendben lesz, meglátod!!!
2012. júl. 8. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!