Van értelme most délelőtt tesztelnem? Nehéz a várakozás.
Nem nagyon bírom a várakozást... :(
Szerintetek, ha április 26-án jött meg utoljára (5 napig tartott) és átlag 32 naposak a ciklusaim, akkor kb. a 16.-on volt a pé-m és most vagyok a 30. napon akkor ha most délelőtt tesztelnék az értelmetlen vagy lehet hogy halványan már jelezne???
Mert ugye elvileg beágyazódás 7-10 nap plusz 2-3 nap mire jelez a teszt az határeset...
Szia.
Én most várom a 3.babámat és egyiknél se vártam reggelig.Délután csináltam a teszteket,mert akkor jutottam be a patikába.A 3.babánál menzi előtt egy nappal du csináltam és erős pozi lett.
Ha nem bírod ki a várakozást még két napig, akkor tesztelj, de ígérd meg, hogy ha esetleg még negatív, akkor nem kenődsz el, jó?????
Az eredményt természetesen tudni szeretném!!!
Kedves Kérdező!
Sokaknál olvasom hogy, ennyivel meg annyival kimutatta a nemvárt elött.
Végülis neked még 2 napod van. Tán a reggeli piciből már láthatóvá válna.
De ha jólszámolom a 16-ai peteérést akkor még csak 9 nap telt el az esetleges megtermékenyüléstől.
Ez meg kevés talán. Ha netán negatív lesz ne keseredj el.
Én is türelmetlen voltam. Nemvárt elött 2 nappal teszteltem egy halvány +.
Kiderült hogy, vetélés volt mert a csík ezután napról napra csak halványodott.
Jobb lett volna tán ha nem is tudom.
Na mindegy is. Szerintem várd meg a nemvárt napját.
Talán az már tuti jelzést ad.
Én is ettől félek, hogy negatív lesz és megint csak elkenődök... :(
De már múlthét péntek óta úgy fáj a mellem, hogy nem tudok hason aludni... és volt hasszurkám is...
Az a baj, hogy a mellem amúgy is szokott fájni, de nem ilyen hamar és nem ennyire... Görcsölésem és szúrkálásom pedig soha nincs csak most...
A pé-m nem május 16-án volt, hanem a 16. ciklusnapon. Ami május 11.
Nekem is volt egyszer halvány pozi tesztem de utána megjött... :(
Azt hiszem megpróbálom megvárni legalább a holnap reggelt... De mindenképpen írok..
Aranyosak vagytok köszönöm... :)
Megpróbálom kivárni a reggelt, ha mégsem sikerül kivárni, akkor betartom a 3-4 órát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!