Ugye titeket is bánt, elszomorít mikor kismamákat láttok?
Figyelt kérdés
osszuk meg a gondolataitokat,így hátha könnyebb lesz!mióta próbálkoztok?2012. júl. 6. 13:41
11/16 anonim válasza:
Igen, engem is elszomorít. Mi 3 évet vártunk a babára, aki már szerencsére velünk van, de sokadik lombikra sikerült csak. Most kistesóra várunk, de ez sem lesz rövid menet előreláthatólag :( Mások meg csak ránéznek a pasira és máris terhesek, meg se becsülik.
Hős barátnőm nekem is van, ők is 3 éve várnak és imádja a fiamat.
12/16 anonim válasza:
Igen. pozi lett a tesztem majd elmentem dokihoz aki azt mondta elhalt terhesség és műtöttek. A kórházban amikor láttam a kisbabákat meg a kismamikat nagyon sírtam. Utána pozi lett megint a tesztem de a doki azt mondta nem vagyok terhes. Nagyon rossz.Azóta se esek teherbe
13/16 anonim válasza:
az előző vagyok már 1 éve próbálkozunk..
14/16 anonim válasza:
Nem, én egyáltalán nem tudnék haragudni egyetlen kismamára sem, akit látok!Ugyan miért??Azért mert nekik sikerült és boldogok?Gondolj bele kedves kérdező, hogy neked válik valóra a legnagyobb álmod és valaki ezért elkezd utálni....hogy őszinte legyek a kérdésedet sem igazán értem, azért mert valaki babát vár, ráadásul nem is ismered, látod az utcán, hogy szomoríthat el?Én is iszonyatosan vágyom babára, minden nap imádkozom, hogy végre sikerüljön, és ha látok egy kismamát, mosolygok és arra gondolok, hogy hamarosan az én pocakom gömbölyödik, mint most az övé, és ebből meritek erőt!
15/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!nem én írtam hogy utálom a kismamákat :) engem elszomorít,téged felvídít ez a saját véleményed. Én még néha azon is elgondolkodok hogy valamelyik kismama évekig próbálkozott,de ezt nem tudhatom.
2012. júl. 7. 12:03
16/16 A kérdező kommentje:
ja igen és még valami!az egyik kedves válaszolónak épp ezzel a kérdéssel segítettem 1 picit mert ki tutta írni magából :)
2012. júl. 7. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!