Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, hogy bírjátok a több...

Lányok, hogy bírjátok a több hónapos várakozásokat, miközben mindenki terhes?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 14:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
lányok, ne adjátok fel! még fiatalok vagytok!
2009. júl. 10. 16:50
 12/19 anonim ***** válasza:
9 éve várok babára.Tavaly az első lombikomkor a sogornőm direkt terhes lett,hogy a család nehogy engem ajnározzon ha sikerül.Nekem nem sikerült ,ő pont ezekben a pillanatokban szül.És mindenki azt várja hogy örüljek.Nem tudom megtenni!
2009. júl. 10. 17:28
 13/19 anonim ***** válasza:
azért az egy kicsit rosszindulatú feltételezés szerintem, hogy "direkt lett terhes". azt hogy kell? mintha gombnyomásra működe a dolog..., pedig tudjuk, hogy nem így megy...
2009. júl. 10. 17:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Amikor megtudta hogy elkeztem a vérvételeket akkor abbahagyta a fogamzásgátlót.A ciklusunk 4 nap eltéréssel egyidöben van.És Ő maga mondta hogy direkt csinálta igy.Nem vagyok rosszindulatú.Nem birom a terhes nők látványát, de nem őket utálom hanem magamra haragszom hogy nem tudok terhes maradni.
2009. júl. 10. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja persze mázlija is volt hogy az első hónapba sikerült neki.
2009. júl. 10. 17:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi 2 és fél évet vártunk és most végre 8+3hetes babás vagyok. Nagyon nehezen bírtam én minden hónapban sírtam amikor megjött és közben a barátainknál már szinte mindenhol lett baba, amiért titkon dühös voltam. Már épp letettünk arról, hogy természetes úton legyen baba és vártam hogy megjöjjön, hogy bejelentkezhessek a dokihoz, csak vártam.....és láss csodát. Fel a fejjel mindenkinek, sikerülnie kell!
2009. júl. 10. 18:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz lehet, akik ennyi éve várnak rá. Nekem szerencsére van egy kislányom 5. hónapban sikerült, most szeretnénk még egyet már 9. hónapnál tartunk, de nem sikerül, kicsit átérzem, hogy mit éreztek, én is irigy vagyok mikor látok egy terhes nőt. De reményt ad a pici lányom, hogy ha egyszer sikerült, akkor talán mégegyszer is fog. Tényleg tartson ki mindenki! Jó, hogy van ez a hely, így egy picit erőt adhat, hogy nem vagyunk egyedül. Én most az aloe méhpempő tabiját fogom kipróbálni, ami állítólag a hormonrendszert teszi rendbe, beágyazódást segíti (nővérem is ezt szedte 2. lombiknál, ami meg is maradt neki).
2009. júl. 10. 23:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg erőt ad, h nem vagyunk egyedül! Hajrá lányok :)
2009. júl. 11. 09:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia. Mi 9 hónapja próbálkozunk, most kiderült, hogy nincs pé-m. Amire Closty-t kaptam, ez az első hónapom! Körülöttem is már mindenki terhes, barátnőim, ismerősök, akiknek azon a nyáron volt az esküvőjük, mint a miénk. Engem viszont még az is nagyon bánt, hogy anyám kb. 5 éve terhes lett és anyagi okok miatt nem tartották meg, meg már így is 3-an vagyunk testvérek.... Teljesen kiakadtam ezen! És most még inkább kivagyok tőle! Neki miért jött össze, mikor nem is akarták, én meg akarom és semmi... Na mindegy igazságtalan az élet! De remélem hamarosan mi is örülhetünk!
2009. júl. 11. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!