Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, hogy bírjátok a több...

Lányok, hogy bírjátok a több hónapos várakozásokat, miközben mindenki terhes?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 14:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyre nehezebben. De nem irigylem tőlük, meg nem haragszom rájuk, tudok örülni a boldogságuknak, csak hát nekem mikor lesz már?
2009. júl. 10. 14:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is irigykedek, de persze ez csak olyan boldog irigykedés, mert örülök, hogy neki lehet babája. Mondjuk nálunk egyenlőre csak én szeretnék gyereket a párom még nem mert még csak most hagytam abba a fősulit és előtte dolgoznom kéne egy picit, hogy legalább valami bevételünk legyen. De már én is babáznék!!!!
2009. júl. 10. 14:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

2 éve várunk babára a férjemmel egy vetélés után. Az az igazság, hogy a kezdeti türelmetlenség és a vizsgálatok eredményei miatti izgulást lassan az apátia váltja fel.

Pont ma találkoztam egy általános iskolai volt osztálytársammal, aki az első babáját várja, 6 hetes. Rossz volt egy kicsit, de már annyira nem, mintha egy évvel ezelőtt történt volna a találkozás.

Úgy vagyok mostmár a babavárással, hogy úgysem lehet sürgetni, jön ha jönni akar és itt lesz az ideje. Addig pedig vizsgálgassanak csak, legalább elköltöm a TB közösbe befizetett rengeteg pénzt...

2009. júl. 10. 14:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 3. válaszoló! Nagyon jó a hozzá állásod a dolgokhoz! Tetszik nagyon-nagyon! Mindenkinek ilyen vagy még több erőt kívánok! Persze nem utolsó sorban! Mielőbbi babát/kat!!!
2009. júl. 10. 14:56
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Szarul. Fél év várakozás után, amikor meghallottam, hogy Amerikában, egy nőből férfivá operált (már) férfi is teherbe esett, az már annyira ironikus volt a 'hányattatásaim' tükrében, hogy elgondolkoztam...vajon kell nekem a hormonszintemmel foglalkoznom? Másoknak tótágast áll az egész hormonrendszer és mégis terhesek. Ilyen nincs. Aztán: 68 éves nő terhes, 13 éves leányka terhes, a szomszéd kutyája terhes. Elegem volt, hogy mindenki terhes akinek nem kéne csak én nem.

Nem titkolom, van bennem harag. De nem mások felé, azért sosem éreztem irigységet, hogy a másiknak sikerült. Inkább az Életre és a Sorsra haragszom, hogy ilyen igazságtalan.

2009. júl. 10. 15:02
 6/19 anonim ***** válasza:

A 3. válaszoló vagyok.

Azt azért hozzá kell tegyem a válaszomhoz, hogy míg idáig eljutottam, a poklot is megjártam. Nagyon sok szenvedés, félelem és izgulás, de még több remény töltötte ki a hónapokat.

A sok-sok sikertelenség miatt, a sok kudarc után megfásul az ember és az ember lánya is. Ugyanúgy várjuk a babát, de talán már nem olyan görcsösen.

2009. júl. 10. 15:05
 7/19 A kérdező kommentje:
Bárcsak sikerülne nekem is így hozzáállni, mint a 3. válaszolónak! Talán könnyebb lenne, ha kicsit a munkára tudnék koncentrálni, ha nem folyton babanézőbe kéne járni vagy kismamákkal jópofizni! Ti amúgy mióta vártok a babára? Mi 1,5 éve.
2009. júl. 10. 15:18
 8/19 anonim ***** válasza:
Másfél év.(Bár nekem meg kell ezt feleznem, mert az egyik oldalamon elzáródást észleltek.)
2009. júl. 10. 15:21
 9/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már van egy 14 hós kisfiam, de mi is sokat vártunk rá, 15 hónapot. A tesóméknál 5 év után lesz baba, ill. babák (lombikkal).

Egy a lényeg: SOHA NE ADJÁTOK FEL!

Sok sikert mindenkinek!

2009. júl. 10. 15:30
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem jó érzés. Főleg, amikor a frissen érettségizett, 20 éves volt növendékemmel összefutok, és boldogan újságolja, hogy 15 hetes terhes, meg mutogatja az uh fotót. Örülök neki, persze - de közben attól rettegek, hogy megkérdezi: és magánál, tanárnő? Akkor mit mondjak neki? Hogy talán igen, 5 nap múlva kiderül?

Pedig nem is próbálkozunk még régóta. De már 32 leszek lassan, 3 gyereket szeretnék, és lehetőleg nem a nagyanyjuk szeretnék lenni. ha valami bajom van, már nincs 20 évem kideríteni, hogy mi az. Bízom az Istenben, és reménykedem, egyelőre nem vagyok keserű, csak picit türelmetlen. (Mint mindig.)

2009. júl. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!