Mennyi időt kell várnunk, hogy újra próbálkozhassunk?
Május 21.-én kieóderült, hogy üres a petezsák, akkor lettem volna 10 hetes. 1,5 héttel később a természet szépen elintézte magától, és teljesen kiürültem!
Hétfőn rendre megjött, és ma reggel el is mentem dokihoz, egy hormonra, illetve, hogy meg UH-zon! Megvizsgált, és azt mondta, gyönyörű a méhfalam, minden rendben.
Én megkérdeztem, hogy mikor lehet újra próbálkozni, és azt mondta 4 ciklus...
Tényleg kell ennyi?
A dokinak biztos igaza van.
Másutt azt olvastam, hogy ha nem kellett műszeresen befejezni, akkor azonnal lehet próbálkozni. Ha kaparás is volt, akkor kell három ciklus pihenő.
Szerény véleményem szerint adjatok magatoknak egy hónap pihenőt mindenképpen. Az alatt az egy hónap alatt a méhfal megnyugszik, rendeződik, megvastagodik. Én a ti helyetekben utána elkezdenék próbálkozni. Hogy ti mit tesztek, az a ti döntésetek lesz.
Ugye mint írtam elment magától ez volt május 26.-án. Sokáig, 13 napig tartott, de minden kiment. Most ugye hétfőn megjött, a 42. napra, 5 napig megvolt. Nekem amúgy is 35-40 naposak szoktak lenni a ciklusaim, tehát, szerintem ez az első normális mensesem volt, és én úgy gondoom, még egyet megvárok, és elkezdkük a próbálokzást..
Köszönöm a válaszaitokat...:)
Persze, mindent megér...
Csak az orvosok néha ezt néha azt mondják. Ők sem egyformák...
És ezért bosszantó, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy van e valóság alapja amit a doki mond, vagy csak mondja, mertez az orvosi elvárás...
Na mindegy azért köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!