3fázisu tabit szedek, ha babát szeretnénk menyit kel várni vele, h probálkozhassunk? Mindenképp szeretnénk várni. Ja és tavasszal mola terheségem volt
Általában szoktak 3 hónapot javasolni, hogy visszaálljon a ciklus, újra megvastagodjon a méhnyálkahártya, legyen peteérés, kiszámolható legyen a terhesség kora.
Más esetben viszont - ha előtte gond volt a peteéréssel, kifejezetten azt javasolják, hogy szedés abbahagyása után legyen próbálkozás, mert utána ugrásszerűen megnő a peteérés valószínűsége. Ilyen esetben fontosabb, hogy legyen megtermékenyíthető pete, minthogy a kezdetektől potnosan tudható legyen a terhesség kora. Én pl. PCOS vagyok, rám ez utóbbi vonatkozik az orvosom szerint. Szedek is most fog.gátlót.
Viszont azt nem tudom, hogy a mola terhesség miatt neked van-e valami, amire pluszban kell figyelned, más vonatkozik-e rád ezügyben.
Jelzem a moderátoroknak, hogy tegyék át a kérdésedet a Teherbeesés témakörbe, mert egyrészt oda jobban illik, másrészt ide többnyire kajla tinik járnak, akik nem fognak tudni érdemben segíteni.
Üdv!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!