Vashiányos vérszegénységgel küzdök (3 a vasam), pedig nagyon szeretnénk 2. babát. Addig mindenképp várnunk kell, míg nem rendeződik a vasprobléma, ugye?
szerintem orvost kérdezz, de nem hinném, h ez kizáro ok lenne.Nekem meg a max.felett van, de nem mondta, h baj van vele.Én teherbeesés előtt javaslom szedj vmi vas készítményt, akár olyan magzatvédő vitamint amibe van vas.Én 3 hónapja szedtem a femiboint és ettől lett ilyan magas, csak nem értem miért, mert h azt irja, h ebbe nincs is.viszont sok tejterméket fogyasztok, és abban van, ezt mondták nekem.
Sok sikert.
Köszi a válaszokat!
Vastablettát sajna nem tudok szedni,mert iszonyú székrkedésem van azóta,hogy szedtem.Most heti 1-szer vénásan kapom a vasat:(Csak azért aggódom,mert fél éve kaptam u.i.kezelést,és mégis ilyen hamar kiürült a vasraktáram.13 hós babám még szopizik is,gondolom ez is okozza.Szept.ben már szeretnénk kistesóra "dolgozni".
Szerintetek?
Még 1-szer köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!