Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vashiányos vérszegénységgel...

Vashiányos vérszegénységgel küzdök (3 a vasam), pedig nagyon szeretnénk 2. babát. Addig mindenképp várnunk kell, míg nem rendeződik a vasprobléma, ugye?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem orvost kérdezz, de nem hinném, h ez kizáro ok lenne.Nekem meg a max.felett van, de nem mondta, h baj van vele.Én teherbeesés előtt javaslom szedj vmi vas készítményt, akár olyan magzatvédő vitamint amibe van vas.Én 3 hónapja szedtem a femiboint és ettől lett ilyan magas, csak nem értem miért, mert h azt irja, h ebbe nincs is.viszont sok tejterméket fogyasztok, és abban van, ezt mondták nekem.

Sok sikert.

2010. jún. 5. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:
szia én is vashiányos vagyok nekem 5ös, és gyógyszert irt fel neo-ferrot. mi is tervezzük a babát, de nem mondta h azé ne fogjunk bele. én inkább megvárom az 1-2 hót h mit segít a gyógyszer és 1 újabb vérvétel meg válaszolja. te szedsz valamit?
2010. jún. 5. 13:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Vastablettát sajna nem tudok szedni,mert iszonyú székrkedésem van azóta,hogy szedtem.Most heti 1-szer vénásan kapom a vasat:(Csak azért aggódom,mert fél éve kaptam u.i.kezelést,és mégis ilyen hamar kiürült a vasraktáram.13 hós babám még szopizik is,gondolom ez is okozza.Szept.ben már szeretnénk kistesóra "dolgozni".

Szerintetek?

Még 1-szer köszi!

2010. jún. 6. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!