Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valamilyen praktikák teherbees...

Valamilyen praktikák teherbeesés előtt a baba nemét illetően?

Figyelt kérdés
Hallottam sok féle dolgok: pl meleg fürdő kislány, hidegebb kisfiú... léteznek ilyenek vagy ez csak mese?:)

2012. júl. 5. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a véletlen egybeesés,de nekem 3 gyermekem van és úgy jöttek ahogy szerettük volna.Sokat olvastam erről és nekünk az vált be: Ha fiút szeretnétek akkor ők gyorsabbak,ha kislányt ők lassabbak.Tehát ha fiút szeretnétek akkor gyűjtögetni kell őket és kb 3 naponta együtt lenni.A fiúk mivel gyorsak a kislányok maradnak meg estére ...másnapra túlnyomó többségben akkor lesz kislány.Szóval ha minden nap együtt vagytok nagyobb esély az hogy kislány lesz.Ha 2-3 naponta akkor fiú.És ezen belül a peteérést is figyelni hogy arra a napra kerüljön az aktus.Ezen kívül kinek savas kinek lúgos a hüvelye.Ezt esetleg kizuhanyzással lehet picit befolyásolni.
2012. júl. 5. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont fordítva, ebben a videóban Dr. Czeizel Ede genetikus mondja el hogy lehet természetes úton befolyásolni milyen nemű gyerekünk szülessen. a videó 2. felében :) [link]
2012. júl. 6. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
mivel gyorsabbak valóban a fiúk , ha minden nap együtt vagytok akkor tekernek, de ha csak 2-3 naponta akkor kipusztulna és csak a lányok maradnak.
2012. júl. 6. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi két fiú után minden létező praktikát kipróbáltunk a férjemmel. Nem tudom mese vagy csak mi vagyunk bénák, de szeptemberre várom a harmadik legényt. :-)
2012. júl. 12. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Grat a 3 kisfiúhoz:) ezt jól összehoztátok:)))

Én elsőnek fiút szeretnék, azért tettem fel a kérdésemet:) hátha összejön:P

2012. júl. 13. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!