Reménykedhetek, hogy baba lesz?
Figyelt kérdés
Elhatároztuk a férjemmel,hogy itt az ideje egy babának.Kb másfél hete teszünk is az ügy érdekében (előtte óvszert használtunk)...Tegnap éreztem valami hasszurkát,meg ma egész nap olyan volt,mintha megakarna jönni (jövő hó negyedikére nem várom,22 napos a ciklusom)és volt pár nagyon pici csepp rózsaszinü valami is,ill az elmult napokban nagyon fáradtnak érzem magam,reggel alig bírok kikászálódni az ágyból...mit gondoltok???lehetséges,hogy az első próbálkozásra összejött??2012. jún. 27. 22:54
1/16 anonim válasza:
Nekünk mondjuk összejött. Lehet, nektek is, miért ne?
2/16 anonim válasza:
lehet,de ilyen hamar még nem szoktak a tünetek jelentkezni.
3/16 A kérdező kommentje:
Igen,ezzel én is tisztában vagyok...pont ezért érdekelne,hogy ezek lehetnek e a terhesség tünetei?és ha nem baba,akkor mi?mert valószinüleg akkor valami más van a dologban... :( de azért mi nagyon reménykedünk...ha valakinek volt hasonló irjon pls!!!
2012. jún. 27. 23:07
4/16 anonim válasza:
hát reméljük h baba!nekem pl akkor volt rózsaszín folyásom mikor cisztám volt,és a hasam is akkor szurkált.de akkor is szurkált mikor kora terhes voltam kb a 8.hét körül kezdődött.fáradság lehet az időjárás is pl.
De nagyon szurkolok,majd csinálj egy tesztet a nemvárt napja után,és akkor minden kiderül.
5/16 A kérdező kommentje:
Cisztám már nekem is volt,de az egyáltalán nem ez az érzés volt...ezért reménykedem...alig várom,hogy ne jöjjön meg 4-én... :)
2012. jún. 27. 23:23
6/16 anonim válasza:
Lehet baba is, bár tényleg nagyon kevés az a 10 nap próbálkozás. De éppen lehetséges, hogy most ágyazódik be és azt érzed. Drukkolok, hogy így legyen! :)
7/16 anonim válasza:
Velem ugyan ez történt!Már 3 hónapja próbálkozunk de eddig még sehol baba. Nekem is volt hasszurka,én is azt hittem hogy a baba jele,de sajna negatív lett a teszt. Nagyon szurkolok,hogy nektek is összejöjjön :)
8/16 anonim válasza:
Mindenesetre majd írd meg hogy alakult ha csinálsz tesztet!HAJrá!
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és mindenképp megírom,hogy mi lett...!!!szorítsatok!!!
2012. jún. 28. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!