Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetek, hogy baba lesz?

Reménykedhetek, hogy baba lesz?

Figyelt kérdés
Elhatároztuk a férjemmel,hogy itt az ideje egy babának.Kb másfél hete teszünk is az ügy érdekében (előtte óvszert használtunk)...Tegnap éreztem valami hasszurkát,meg ma egész nap olyan volt,mintha megakarna jönni (jövő hó negyedikére nem várom,22 napos a ciklusom)és volt pár nagyon pici csepp rózsaszinü valami is,ill az elmult napokban nagyon fáradtnak érzem magam,reggel alig bírok kikászálódni az ágyból...mit gondoltok???lehetséges,hogy az első próbálkozásra összejött??

2012. jún. 27. 22:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hali mindenki!Juli 4-re nem vártam,ma még mindíg semmi :) viszont a hasam fájt egy picit reggel,mint mikor megakar jönni...szerintetek??? :)
2012. júl. 6. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Most már aztán tesztet izzítani :D

Kíváncsian várom az eredményt :P

Szerintem pozi lesz.

Délután is csinálhatod, ha halvány, akkor is baba van.

2012. júl. 6. 17:20
 13/16 A kérdező kommentje:
És a hasfájás...amiatt vagyok bizonytalan...mert elég erősen fájt ma reggel...
2012. júl. 6. 17:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem,de még mindíg nagyon halvány a csíkocskám...lehetséges,hogy a teszt (Lilly) kevésbé érzékeny?vagy nem értem,hogy miért halvány még mindíg...javaslatokat várok,milyen tesztet vegyek,ami megbízható,kimutatja rendesen?
2012. júl. 7. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
X epil, irom ide is...
2012. júl. 7. 13:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Nos teszteltem ma 2x is.A másodikat x-epillel és az totál negatívot mutatott.Nem értem,hogy mi van.... :(
2012. júl. 7. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!